Yes Oto Kiralama kimin?

İçindekiler:

  1. Yes Oto Kiralama kimin?
  2. Yes Oto Kiralama Nedir?
  3. Özarslan tangün kimdir?
  4. Enterprise kurumsal mı?
  5. Avis nasıl bir firma?
  6. Enterprise hangi firmanın?
  7. Enterprise sahibi kim?
  8. Enterprise güvence paketi nedir?
  9. Oceans Enterprise hangi ülkenin?
  10. Yolcu360 güvenilir mi?

Yes Oto Kiralama kimin?

Enterprise Holding bünyesinde bulunan Enterprise Rent-A-Car, Alamo ve National Car Rental markaları, Yes Oto Kiralama A.Ş tarafından Türkiye'de 30 ilde 70'in üzerinde ofis ile temsil edilmektedir.

Yes Oto Kiralama Nedir?

Yes Oto Kiralama, 1990 yılında kurulan, günlük araç kiralama sektörünün öncüsü konumunda olan firmadır. 1997 yılından itibaren National Car Rental'ın Türkiye lisansı ile hizmet vermeye başladık. Daha sonra 2004 yılıyla birlikte ise Alamo müşterilerine hizmet vermeye başladık.

Özarslan tangün kimdir?

Özarslan Tangün, İş yaşamına Texas'ın en büyük yatırım bankası olan Sothwest Securities'de 1995 yılında başlamış ve 25 kişilik bir analist kadrosuna sahip olan araştırma bölümünü yönetmiştir. ... Tangün, piyasa değeri 500 milyon doların altında olan şirketlere yatırım yapan Patara Capital'in kurucu ortağıdır.

Enterprise kurumsal mı?

amerika'da bir araba kiralama sirketi. hem mobil sitesi hem de web sitesi arayüzleri oldukça kullanışlı olan ve gördüğüm kadarıyla yurt genelinde hizmet veren kurumsal şirketler arasında tartışmasız olarak en ucuz fiyatları sunan araç kiralama şirketi. ...

Avis nasıl bir firma?

Avis Oto Kiralama, dünyanın organize edilmiş ilk oto kiralama kuruluşudur. 1946 yılında ABD'de kurulan Avis Oto Kiralama, kurulduktan yalnızca 10 yıl sonra 1200 araçlık bir filo oluşturmuş ve tam 3 kıtaya yayılmayı başarmıştır.

Enterprise hangi firmanın?

Enterprise Rent-A-Car, 1957 yılında kurulan Enterprise Holding bünyesindeki araç kiralama şirketidir. 85 ülkede 9 bin ofisiyle hizmet vermektedir. Amerika merkezli Enterprise Holding, 2007 yılında National Car Rental ve Alamo markalarını satın aldı.

Enterprise sahibi kim?

Enterprise Global Yönetim Kurulu Başkanı Andrew C. Taylor, ABD'de 1, Avrupa'da ise 2. sırada olan Enterprise için Türkiye pazarının çok önemli olduğunu vurguladı. Andrew C.

Enterprise güvence paketi nedir?

Zorunlu mali mesuliyet sigortasına ilave olarak, üçüncü şahıslara karşı maksimum 250.000 TL tutarında güvence sağlar. Sürücü ve araç içindeki yolcuları sigorta limitleri dahilinde güvence altına alır. Rezervasyonunuzun alış saatinden önce talep edildiği taktirde, ücret kesintisi olmadan iptal edilmesine olanak sağlar.

Oceans Enterprise hangi ülkenin?

OCEAN ENTERPRISE (IMO: 9712175, MMSI: 477620100) gemisi 2016 yılında inşa edilmiş olan ve halen Hong Kong bayrağı altında bulunan bir Bulk Carrier gemisidir.

Yolcu360 güvenilir mi?

Yolcu360 şu güne kadar Turkcell, TEB, D-Smart, Zubizu gibi pek çok marka ile işbirliklerinde bulunmuş ve güvenilir bir rezervasyon kanalı olarak kullanıcılarına sürekli güncellenen avantajlar sunmuştur.