BOREL ne?

İçindekiler:

  1. BOREL ne?
  2. BOREL dezenfektan hangi marketlerde?
  3. BOREL dezenfektan fiyatı ne kadar?
  4. Borel dezenfektan nereden alınır?
  5. BOREL de alkol var mı?
  6. Borel kime ait?
  7. BOREL kimin?

BOREL ne?

Türkiye'nin bor madeni katkılı yeni el dezenfektanı BOREL, bakteri ve virüslere karşı güçlü etkisiyle ekstra hijyen sağlıyor. İçerdiği aloe vera, çay ağacı ve lavantadan elde edilen esansiyel yağlar ile ellerinizi nemlendirerek kurumasını ve yıpranmasını önlüyor.

BOREL dezenfektan hangi marketlerde?

Borel'in satıldığı marketleri; A101, migros, carrefour, bim olarak sıralayabiliriz. Bunun yanı sıra yerli ürün olduğu olduğu birçok küçük yerel markette de borel dezenfektan satışı yapılmaktadır.

BOREL dezenfektan fiyatı ne kadar?

Seçenekler: 100 ml88,00 TL/lt. 1 lt32,00 TL/lt.

Borel dezenfektan nereden alınır?

BOREL NEREDE SATILIYOR? Yerli el dezenfektanı BOREL, 100 ml'lik şişelerde market, eczane, benzin istasyonu marketleri gibi birçok noktada satılacak.

BOREL de alkol var mı?

"İçeriğinde yüzde 70 etil alkol var" BOREL'in etil alkol, gliserin, bor ürünleri, aloe vera, çay ağacı ve lavanta gibi esansiyel yağlardan oluştuğuna dikkati çeken Maraşlıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Dezenfeksiyonu etkileyen birçok faktör bulunmaktadır.

Borel kime ait?

Eti Maden, Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü (BOREN) işbirliğiyle Türkiye'nin ilk bor katkılı anti-bakteriyel el dezenfektanı BOREL'i üreterek piyasaya sundu.

BOREL kimin?

Eti Maden, Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü (BOREN) işbirliğiyle Türkiye'nin ilk bor katkılı anti-bakteriyel el dezenfektanı BOREL'i üreterek piyasaya sunuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla borla üretilen BOREL, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele için raflarda yerini alacak.