Kantaron özlü krem nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Kantaron özlü krem nasıl kullanılır?
  2. Kantaron kremi nerede kullanılır?
  3. HOMM bitkisel Beyazlatici krem nasıl kullanılır?
  4. HOMM bitkisel Beyazlatici krem ne işe yarar?
  5. HOMM Beyazlatici krem nasıl kullanılır?
  6. HOMM Beyazlatici krem ne işe yarar?

Kantaron özlü krem nasıl kullanılır?

Çevresel faktörlerden dolayı hasar görmüş cildin ihtiyacı olduğu bakımı sağlayarak, doğal yenilenme sürecine yardımcı olur. Kullanımı: Ersağ kantaron özlü kreminizi parmak uçlarınıza alarak cildinize hafif dokunuşlarla sabah akşam uygulayınız.

Kantaron kremi nerede kullanılır?

Sarı kantaron yağı, kuru, hassas veya kaşıntılı ciltler için yağlarda ve emülsiyonlarda kullanılabilir. Sarı kantaron yağı, küçük yaralar ve yanıklar, güneş yanıkları, akne, kepek ve egzama tedavisinde kullanılır.

HOMM bitkisel Beyazlatici krem nasıl kullanılır?

Meyan kökü ve kına kına bitki özlerinin doğal renk açıcı etkisi ile ürünün etkisini arttırmaktadır. Kullanım şekli: Her akşam, uygulanacak bölgeyi temizledikten sonra, nüfuz edinceye kadar dairesel hareketlerle uygulayınız. Işık görmeyecek zamanlarda uygulanmalıdır.

HOMM bitkisel Beyazlatici krem ne işe yarar?

Cildinizdeki kararan ve lekelenen bölgeler için beyazlatıcı. Kullanım Şekli: Sabah ve akşam, kremi kullanacağınız bölgeyi temizledikten sonra, krem cildinize nüfuz edinceye kadar dairesel hareketlerle uygulayınız.

HOMM Beyazlatici krem nasıl kullanılır?

Kullanımı: Sabah ve akşam, kremi kullanacağınız bölgeyi temizledikten sonra, krem cildinize nüfuz edinceye kadar dairesel hareketlerde uygulayınız.

HOMM Beyazlatici krem ne işe yarar?

Cilt lekeleri, sivilce ve yara izlerini iyileştiriyor. Cilt bariyerini güçlendirerek, atopik dermatit (Egzama) ve sedef gibi cilt hastalıklarına iyi geliyor. Hassas ve tahriş olmuş ciltleri yatıştırıyor. Kızarıklıkları ve kurulukları gidermeye yardımcı oluyor.