Niacinamide nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Niacinamide nedir ne işe yarar?
  2. Pantenol ne kremi?
  3. Panthenol sprey ne işe yarar?
  4. Niacinamide kimler kullanabilir?
  5. Niacinamide cildi beyazlatır mı?

Niacinamide nedir ne işe yarar?

Niacinamide, enerji metabolizmasında ve hücre sağlığında önemli bir rol oynayan B3 vitamini (Niasin) formudur. Cilt bakım uygulamalarında, akne önleyici, leke önleyici ve giderici, cilt koyuluklarını açıcı ve nemlendirici etkileri ile sıklıkla kullanılmaktadır.

Pantenol ne kremi?

KULLANIM YERLERİ: Deride oluşan yara ve yanıklarda, güneş yanıklarında, hafif deri sıyrıklarında, her türlü pişiklerde, emziren annelerde meme bakım ve çatlaklarında, yatan hastalarda oluşan deri sorunlarında, anüs çatlaklarında, derinin hızla onarılmasına yardımcı olur, cildi yeniler ve nemli tutar, esnek hale ...

Panthenol sprey ne işe yarar?

Altermed Panthenol Forte Sprey %9 Nemlendirici Sprey 150ml -Yüksek oranda D-panthenol A, E ve F vitaminleri içerir. -Güneşin zararlı etkilerinden tahriş olmuş ve gergin bir cildin canlanmasını, yenilenmesini sağlar. -Cildinizde kolayca emilir.

Niacinamide kimler kullanabilir?

B vitamininin bir formu olan bu maddeyi her yaştan ve farklı cilt sorunları olan kişiler ister besin yoluyla ister kozmetik kremler yoluyla kullanabilir. Ayrıca, herhangi bir cilt sorununuz olmasa bile, kolajen üretiminin devamlılığı ve leke oluşumunu önlemek için niacinamide içeren ürünler tercih edilebilir.

Niacinamide cildi beyazlatır mı?

Evet, saymakla bitmedi. Niacinamide, yani diğer adıyla vitamin B3 içeren cilt bakım ürünleri, pırıl pırıl, pürüzsüz ve lekesiz bir cildin olmazsa olmazları arasında… Son yıllarda adını sık sık duymaya başladığımız niacinamide, leke giderici ve cilt beyazlatıcı ürünlerde ilk göze çarpan içeriklerden biri.