Mehmet Atmaca Holding kimin?

İçindekiler:

  1. Mehmet Atmaca Holding kimin?
  2. Mehmet Atmaca nereli?
  3. Sunny kola kimin?
  4. Sunny marka kime ait?
  5. Sunny kime ait?
  6. Dijitsu hangi ülke malı?

Mehmet Atmaca Holding kimin?

Yönetim Kurulu Başkanı Atmaca Elektronik, 1979 yılında Kurucumuz Hayrettin Atmaca tarafından kişisel bir girişim olarak ticari hayatına başlamıştır.

Mehmet Atmaca nereli?

Mehmet Atmaca - İnşaat Yüksek Mühendisi 1966 yılı Trabzon doğumludur.

Sunny kola kimin?

1994 yılında İhlas Holding bünyesinde üretime başlamıştır. Şirket, 1997 yılında halka arz edilmiştir. 2005 yılında İhlas Holding Kristal Kola hisselerini Sunny Ev Aletlerinin sahibi Atmaca Grubu'na satmıştır.

Sunny marka kime ait?

Türkiye'nin üçüncü büyük “yerli” üreticisi olan Atmaca Elektronik A.Ş; istihdama verdiği önem, ülke insanına olan inancı, 42 yıllık üretim-pazarlama deneyimi, binlerce çalışanı, milyonlarca mutlu müşterisi, sosyal sorumluluk ve etik değerlere olan saygısıyla Türkiye'nin sayılı üreticilerinden biridir.

Sunny kime ait?

İleriye dönük hedefleri ve büyüme istediği sayesinde kendi markasını yaratmayı başaran Hayrettin Atmaca birçok ülkeyi ve fabrikayı ziyaret etmiştir ve 1988 yılında yurtdışına yaptığı bir iş seyahati sırasında ülkemize Walkman getirmeye başlayarak şimdilerde Türkiye'nin sayılı elektronik markalarından olan Sunny ...

Dijitsu hangi ülke malı?

2012 tarihinde ise Kent Dış Ticaret adı verilen kuruluş tarafından satın alınmıştır. Satın alındığı günden bu zamana elektronik ev aletlerinin üretimi yapmaktadır ve büyüyen bir firma profili çizmektedir. Bununla birlikte Dijitsu Tv markası Türkiye'nin yerli markasıdır.