Koç Üniversitesi hukuk ne kadar?

İçindekiler:

  1. Koç Üniversitesi hukuk ne kadar?
  2. Koç Üniversitesi hukuk ingilizce mi?
  3. Koç Üniversitesi hukuk nerede?
  4. Bilkent Hukuk Türkçe mi?
  5. Bilkent Hukuk hangi dersler İngilizce?

Koç Üniversitesi hukuk ne kadar?

2018-2019 ders yılında yerleştirilen öğrenciler için eğitim-öğretim ücreti Tıp Fakültesi dışındaki programlar için KDV dâhil 76.500 TL'dir; Tıp Fakültesi için KDV dâhil 105.500 TL'dir, Yabancı Dil Hazırlık Programı ücreti tüm bölümler için KDV dâhil 76.500 TL'dir.

Koç Üniversitesi hukuk ingilizce mi?

Koç Üniversitesi'nin Rumelifeneri Kampüsü'ndeki bütün bölümlerin eğitim dili İngilizcedir. Ancak, Koç Üniversitesi Hukuk Lisans Programı'na devam eden öğrenciler Türk Hukuk Sistemi ile ilgili dersleri Türkçe olarak görürler, diğer bütün derslerde eğitim dili yine İngilizce'dir.

Koç Üniversitesi hukuk nerede?

Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi, üniversiteler, Rumelifeneri Mah., Rumeli Feneri Yolu, Sarıyer, İstanbul, Türkiye - Yandex Haritalar.

Bilkent Hukuk Türkçe mi?

Bilkent Üniversitesi'nde eğitim dili İngilizcedir. Türkçe, Türkiye Tarihi ve İngilizce dışındaki yabancı dil dersleri hariç bütün dersler İngilizce okutulur. İngilizce, Fransızca Mütercim ve Tercümanlık Bölümü'nde bazı dersler Fransızcadır. Hukuk Fakültesi'nin Türk hukukuyla ilgili dersleri ise Türkçe işlenir.

Bilkent Hukuk hangi dersler İngilizce?

Hukuk Fakültesi Temel hukuk formasyonunu oluşturan anayasa hukuku, idare hukuku, medeni hukuk, ceza hukuku, ticaret hukuku gibi dersler Türkçe verilmektedir. Anglo-Amerikan hukukuna giriş, uluslararası insan hakları hukuku, Avrupa Birliği hukuku, uluslararası ticari tahkim gibi dersler ise İngilizcedir.