Mide botoksu zayıflatır mı?

İçindekiler:

  1. Mide botoksu zayıflatır mı?
  2. Mide Botoksunu hangi doktorlar yapar?
  3. Mide botoksu kesin kilo verdirir mı?
  4. Mide botoksu nasıl kilo verdirir?
  5. Mide botoksu zararli mi?

Mide botoksu zayıflatır mı?

Mide botoksu yöntemiyle 5-6 ayda 4-20 kilo vermek gerçekten mümkün ancak uyulması gereken çok önemli kriterler var. Hastanın işlem sonrası diyetisyen eşliğinde tam bir uyumla beslenmesi gerekir. Buna dikkat eden kişi, 10 ile 20 kilo kadar verebiliyor.

Mide Botoksunu hangi doktorlar yapar?

Mide balonu için hangi bölüme gidilir; uzman hekime gitmelidir. Genellikle hastanelerin ve kliniklerin obezite ve genel cerrahi branşlarında gerçekleştirilen balon operasyonlar uzman hekimler ile obezite ve metabolik cerrahi uzmanı tarafından gerçekleştirilir.

Mide botoksu kesin kilo verdirir mı?

Mide botoksu kilo verdirir mi? Mide botoksu da dahil olmak üzere hiç bir yöntemin kilo verdirme garantisi yoktur. Mide botoksuna mucizevi tedavi gibi davranmak doğru değildir.

Mide botoksu nasıl kilo verdirir?

Mideye Botilinum toksin (botoks) uygulanması endoskopik yöntem ile midenin belirli bölgelerine Botilinum toksin enjekte edilmesi esasına dayanan nispeten yeni bir kilo verdirme yöntemidir. Bu yöntemde mide kaslarının kasılması sınırlandırılarak mide boşalma süresi gecikir ve hastada iştah kaybı elde edilir.

Mide botoksu zararli mi?

Botoks yıllardır tıp alanında kullanılmaktadır ve uzman hekim tarafından doğru dozajda uygulandığından bilinen bir zararı bulunmamaktadır.