Idarecilik tercihleri ne zaman 2021?

İçindekiler:

  1. Idarecilik tercihleri ne zaman 2021?
  2. Yeni atanan müdür yardımcıları ne zaman göreve başlayacak?
  3. Müdür yardımcısı kaç yıl görev yapar?
  4. Müdür yardımcılığı sınavı kaç yılda bir yapılır?
  5. Yönetici atama sonuçları 2021 ne zaman açıklanır?

Idarecilik tercihleri ne zaman 2021?

Bilindigi gibi Millî Egitim Bakanlığı'na Baglı Egitim Kurumlarına Yönetici Seçme ve Görevlendirme Yönetmeligi geregi yayımlanan 2021 Yılı Millî Egitim Bakanlı'na Bağlı Egitim Kurumlarına Ilk Defa Yönetici Görevlendirme Takviminde; sözlü sınav duyurusunun yapılması ve başvurularının alınması işlemlerinin 24 Haziran 30 ...

Yeni atanan müdür yardımcıları ne zaman göreve başlayacak?

2021 Yılı MEB'e bağlı okullara ilk defa yönetici görevlendirme takvimi de 21 haziran'da başlayacak. Müdür, müdür yardımcısı görevlendirme süreci 21 Haziran'dan başladıktan sonra tarihine kadar devam edecek.

Müdür yardımcısı kaç yıl görev yapar?

(3) Müdür başyardımcılığı veya müdür yardımcılığında dört yıllık görev süresini tamamlayanlardan hâlen müdür başyardımcısı veya müdür yardımcısı olarak görev yaptıkları eğitim kurumuna yeniden müdür başyardımcısı veya müdür yardımcısı olarak görevlendirilme isteğinde bulunanlara, söz konusu eğitim kurumları ile sınırlı ...

Müdür yardımcılığı sınavı kaç yılda bir yapılır?

(3) Yazılı sınav sonuçları, kesin sonuçların açıklandığı tarihten itibaren üç yıl süreyle geçerlidir. Görevlendirmede kullanılan yazılı sınav puanı bir defadan fazla kullanılamaz.

Yönetici atama sonuçları 2021 ne zaman açıklanır?

İl Milli Eğitim Müdürlüklerince açıklanmaya başlanan 2021 yönetici atama sonuçları hakkında araştırmalar hızlandı. Bir çok il 1 Eylül 2021 tarihi saat 16:32 itibari ile sonuçları açıklamaya başladı.