Inside no 9 nasıl bir dizi?

İçindekiler:

  1. Inside no 9 nasıl bir dizi?
  2. Inside no 9 ne anlatıyor?
  3. Inside no 9 kaç dk?
  4. Inside no 9 final yaptı mı?
  5. Black Mirror nasıl bir dizi?
  6. Black Mirror her bölüm farklı mi?

Inside no 9 nasıl bir dizi?

Inside No.9 dizisi, genel olarak alabildiğine karanlık hikayeler anlatıyor; ancak mizah her bölümdeki temel öge. Bölümlerin kurguları çoğunlukla şaşırtmacalı ve olağanüstü zekice… Olaylar daha ne kadar karmaşıklaşabilir dediğiniz noktada yeni bir şey olabiliyor. Sürekli ters köşe, ters köşenin de ters köşesi!

Inside no 9 ne anlatıyor?

Inside No. 9, birbirinden bağımsız bölüm ve karakterlerden oluşan bir İngiliz komedi dizisidir. Her bölümde farklı bir konu işlemesine rağmen bütün olaylar 9 numaralı bir evin ya da apartman dairesinin içerisinde geçmektedir. Dizinin adı da zaten buradan gelmektedir.

Inside no 9 kaç dk?

Inside No. 9
Gösterim süresi28-30 dakika
Yayın bilgileri
KanalBBC Two
Yayın tarihi
15 satır daha

Inside no 9 final yaptı mı?

INSIDE NO. 9 YENİ SEZON BAŞLIYOR! Altışar bölümden oluşan beş sezonu geride bırakan, son olarak 02 Ocak- tarihleri arasında yayınlanan dördüncü sezon ve 'deki özel bölümle izleyici karşına çıkan dizi Pazartesi akşamı 5. sezonuyla BBC Two ekranlarına geri dönüyor.

Black Mirror nasıl bir dizi?

değişik, ilgi çekici, bir sonraki bölümü sabırsızlıkla bekleten muhteşem dizi.. ... Black Mirror geçtiğimiz aralık ayında İngiliz Channel 4 kanalında yayınlanan 3 bölümlük bir mini dizi. Evet dizi ama, tüm bölümleri birbirinden bağımsız birer kısa film adeta.

Black Mirror her bölüm farklı mi?

1. Her bölümünde bambaşka hikayeler ve oyuncular barındıran Black Mirror alışılagelmiş dizilere hiç de benzemiyor. ... Her bölümünü farklı yönetmenlerin çektiği bu dizide farklı çekim tarzları ve görselliklere de erişebilme imkanı yakalayabiliyorsunuz.