Xiaomi hangisi iyi?

İçindekiler:

  1. Xiaomi hangisi iyi?
  2. Xiaomi Telefon Kime Ait?
  3. Poco Xiaomi alt markası mı?
  4. POCO kimin alt markası?
  5. Redmi Note 8 hangi ülkenin malı?
  6. POCO hangi ülke malı?

Xiaomi hangisi iyi?

Xiaomi Mi 10 Pro, Xiaomi'nin en kaliteli telefonu olarak konumunu sağlamlaştıran bir dizi özellik ile geliyor. Üst düzey Snapdragon 865 işlemcisi, 108MP ana kamera, 90Hz ekranı ve hızlı 50W hızlı şarj özelliğine sahiptir. Telefonla ilgili temel sorun, Mi Note 10'dan yaklaşık iki kat daha pahalı olduğu için, fiyatıdır.

Xiaomi Telefon Kime Ait?

Xiaomi Inc. Çin, Pekin merkezli dünyanın en büyük 4. akıllı telefon üreticisi. Xiaomi, akıllı telefonlar, mobil uygulamalar, dizüstü bilgisayarları ve birçok tüketici elektroniği tasarlar, geliştirir ve satışını yapar.

Poco Xiaomi alt markası mı?

Xiaomi Redmi'den sonra Poco adlı yeni bir alt firma kurmuş ve Pocophone ile karşımıza çıkmıştı. Poco, bugün yeni telefonunu ne zaman satışa sunacağını açıkladı. Geçtiğimiz aylarda Xiaomi'den ayrılan ve bağımsız olarak yeni telefonu Poco X2 ile karşımıza çıkan firma, K30 modelini resmen 1'e 1 kopyalamıştı.

POCO kimin alt markası?

Akıllı telefon piyasasının liderlerinden Xiaomi'nin alt markası olarak hazırlanmış olan POCO, hazırlamış olduğu telefon modelleri ile orta segment fiyatlara sahip amiral gemisi tasarımlar ortaya koyuyor. Benzersiz teknolojiler ile estetik tasarımları bir araya getiren marka, kullanıcılarına keyifli deneyimler sağlıyor.

Redmi Note 8 hangi ülkenin malı?

Çin merkezli teknoloji üreticisi Xiaomi, yeni telefonu Redmi Note 8 Pro'yu Türkiye pazarına sundu. Düşük fiyatıyla dikkat çeken telefonun özellikleri ise bakın nasıl? 6.53 inç'lik ekranıyla gelen Redmi Note 8 Pro, şirketin yeni fiyat/performans telefonu olma özelliği taşıyor.

POCO hangi ülke malı?

Poco telefonlar aslında Çinli Xiaomi firmasına ait bir alt markadır. Geçen yıl, Xiaomi bir Snapdragon 845 işlemci ile güçlü Pocophone F1 akıllı telefonunu sadece 300 $ karşılığında piyasaya sunarak OnePlus'ı geride bıraktı. Şimdi Çinli şirket, bu alt markayı Poco adlı yepyeni bir şirkete dönüştürdüğünü açıkladı.