Istegelsin hangi şehirlerde hizmet veriyor?

İçindekiler:

  1. Istegelsin hangi şehirlerde hizmet veriyor?
  2. Iste getir nedir?
  3. Hangi marketlerin eve servisi var?
  4. Istegelsin hangi ilçelerde var?
  5. Getir kaç TL?
  6. A101 eve teslimat var mi?
  7. Getir 24 saat mi?

Istegelsin hangi şehirlerde hizmet veriyor?

İstanbul, Kocaeli, Ankara, Bodrum, Eskişehir, İzmir ve Manisa'nın bazı bölgelerinde online süpermarket olarak faaliyet gösteren istegelsin, diğer şehirlerdeki kullanıcılarının da sipariş verebilmesi için kargoyla teslim özelliğini uygulamaya koydu.

Iste getir nedir?

Akıllı telefon uygulaması olan Getir, BiTaksi'nin kurucusu Nazım Salur tarafından 2015 yılında 'Getir de getirelim' sloganı ile hizmete sunuldu. İhtiyaç duyulan ürünleri 10 dakika gibi çok kısa bir süre içerisinde getirmeyi amaçlayan Getir'in en önemli özelliği sahip olduğu iş modeli ile dünyada bir ilke imza atması.

Hangi marketlerin eve servisi var?

Eve sipariş verebileceğiniz en popüler sanal marketleri ve ihtiyaçlarınızı daha hızlı giderebileceğiniz bazı alternatif uygulamaları sizin için inceledik.
  • MİGROS SANAL MARKET. ...
  • CARREFOURSA ONLINE. ...
  • A101. ...
  • İSTEGELSİN. ...
  • TAZEDİREKT. ...
  • GETİR. ...
  • YEMEKSEPETİ BANABİ

Istegelsin hangi ilçelerde var?

İste Gelsin'in hizmet verdiği ilçeler arasında Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, ...

Getir kaç TL?

Getir'den sipariş vermek için minimum teslimat tutarınız 25 TL olması gerekmekte. Getir getirme ücreti olarak 3.5 TL almakta. 31 Ağustos 2020 tarihine kadar geçerli olan kampanya ile saat 18:00'e kadar getirme ücreti alınmamakta.

A101 eve teslimat var mi?

Kuryelerimiz, siparişini sana en yakın A101 şubesinden derledikten ve sepetini oluşturduktan sonra tercih ettiğin tarihte, günde ve saat diliminde kapına ulaştıracaktır. Randevulu teslimat sistemi sayesinde hangi aralıklarda evde bulunacağını belirleyebilir, ona göre teslimat zamanını seçebilirsin.

Getir 24 saat mi?

Getir market, haftanın 7 günü 24 saat hizmet vermektedir. Marketin sipariş saati sadece sokağa çıkma kısıtlaması uygulandığı zamanlarda değişkenlik göstermektedir.