Kavitasyon cihazı ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Kavitasyon cihazı ne ise yarar?
  2. Kavitasyon işe yarar mı?
  3. Ocean ultrasonik kavitasyon cihazı nasıl kullanılır?
  4. Kavitasyon erkeklere yapılır mı?
  5. Bölgesel zayıflama nasıl yapılır?
  6. Kimler kavitasyon yaptıramaz?

Kavitasyon cihazı ne ise yarar?

Kavitasyon, vücudun sorunlu bölgesine yoğunluğu azaltılmış ultrasonik ses dalgaları verilerek yağları yakmaya yarayan bir zayıflama, bölgesel zayıflama, selülit tedavi yöntemidir.

Kavitasyon işe yarar mı?

Yardımcı aletler arasında en çok kullanılan yöntem kavitasyon olup, yağ hücrelerinin parçalanarak atılmasını sağlar. Ses dalgaları sayesinde etkindir, ardından uygulanacak olan ultrasound ve elektropadler aracılığı ile zarar görmüş yağ hücrelerinin atılmasına yardımcı olur. Ortalama 6-8 seans arasında uygulanır.

Ocean ultrasonik kavitasyon cihazı nasıl kullanılır?

Nasıl kullanılır: Zayıflama takın ve cihazı güzelleştirin. Gücü açın ve kırmızı ışık yanıp sönecektir. Yüksek yoğunluk (yüksek) için iki kez düşük yoğunluk (düşük) için SONIC düğmesine bir kez basın. Yüzünüzdeki düşük yoğunluğu kullanın, kollar, bacaklar gibi vücudun diğer kısımlarında yüksek yoğunluk kullanılabilir.

Kavitasyon erkeklere yapılır mı?

Kavitasyon yöntemi cerrahi bir yöntem olmadığı için acı vermez, sonuçlar kalıcıdır, kullanımı rahattır kişi gündelik hayatına hemen geri dönebilir, yağ parçalanmalarında son derece etkilidir. Erkeklere de Bu Uygulamalar Yapılabilir mi? Erkeklere de uygulanan bir yöntemdir. Bu sistemde kadın, erkek ayrımı yoktur.

Bölgesel zayıflama nasıl yapılır?

Bölgesel zayıflama yöntemleri egzersiz yaparak, diyet uygulayarak ve zayıflama cihazlarından destek alarak hayata geçirilebilir. Bölgesel zayıflama soğuk lipoliz cihazı ile uygulanmaktadır. En çok adı duyulan bu cihaz ile seçili bölgeye masaj yapılır. Bölgedeki kan dolaşımı bir süre azaltılır ve yağ dokularını soğutur.

Kimler kavitasyon yaptıramaz?

Kimler bölgesel zayıflama(kavitasyon) yaptıramaz? Hamile ve emziren kadınlara, kalp rahatsızlığı olanlara, kanser hastası olanlara, tümörü olanlara, epilepsi olanlara, aşırı yüksek veya düşük kan basıncı olanlara önerilmemektedir.