Zırto ne demek TDK?

İçindekiler:

  1. Zırto ne demek TDK?
  2. Zırtapoz ne demek vikipedi?
  3. Hırt hışır ne demek?
  4. Dahil olmak ne demek TDK?
  5. Zoolander ne tür film?
  6. Kauçuk çiçeğinin anlamı nedir?
  7. Deve tabanı ismi nereden gelir?

Zırto ne demek TDK?

Zırto ne demek TDK? Ekşi pekmezden yapılmış şurup. Kayısı kurusu. İnceliksiz, iyi eğitim görmemiş, kaba kimse.

Zırtapoz ne demek vikipedi?

i. (Kökü belli olmayıp Yunanca -os ekiyle biten kelimelere benzetilerek yapılmıştır) argo. Zıpır, delişmen, değersiz kimse, hırtapoz: Kalk lan zırtapoz derlerdi, sen de bizim gibi orta okuldan pasaportunu almış birisin (Orhan Kemal'den).

Hırt hışır ne demek?

Hırt-Hışır: Devetabanı - Manifold. Tam olarak nerede bu hisse kapıldığımı hatırlayamasam da, çocukluğumda beni ürküten bitkilerin başında devetabanı geliyor. ... İç mekânda saksıda görmeye alışık olduğumuz devetabanı aslında tropikal bir bitki.

Dahil olmak ne demek TDK?

Dâhil ne demek TDK? a. esk. Bir işe karışmış olma, karışma. Vezne.

Zoolander ne tür film?

Komedi Zırtapoz/Türler Ortalamanın biraz altında olan bir komedi filmi Zoolander.İzlemeden önce fazla beklentim olmadığı için film bittiğinde herhangi bir hayal kırıklığı yaşamadım.Fazlaca komedi filmi seyreden ve seyretmeye devam eden biri olarak Zoolander sağlam komedi diyebileceğim bir film değil ama benim gibi fazla komedi izlemişseniz ...

Kauçuk çiçeğinin anlamı nedir?

Kauçuk çiçeği Güney Amerika dillerinden gelmektedir. Kauçuk çiçeği ağlayan ağaç olarak adlandırılmaktadır. Kauçuk çiçeğinin Latince dilindeki anlamı Hevea Brassilensis'dir. - Yaprakları kıvrımlı şekildedir.

Deve tabanı ismi nereden gelir?

İç mekânda saksıda görmeye alışık olduğumuz devetabanı aslında tropikal bir bitki. ... Devetabanının Latince ismini öğrendiğimde çocukluğumdaki hissiyatımın karşılığını buldum: Monstera Deliciosa. Adı canavar pençelerini çağrıştıran yaprakları ve çok lezzetli olduğu söylenen altıgenlerle kaplı meyvesinden geliyor.