Hepsi 1 e ne oldu?

İçindekiler:

  1. Hepsi 1 e ne oldu?
  2. Eren Bakıcı ne yapıyor?
  3. Eren Bakıcı aslen nereli?
  4. Eren Bakıcı kaç yaşında?
  5. Grup Hepsi ne zaman dağıldı?
  6. Hepsi bir eren nereli?

Hepsi 1 e ne oldu?

'Yalan' şarkısı ile hala hafızalarda olan 'Hepsi' grubu 11 yıl sonra barıştı. 2000'li yılların başında büyük bir çıkış yapan ve 4 genç kızdan oluşan 'Hepsi' grubu ani bir kararla dağıldı. Gülçin Ergül'ün ayrılığı ile 3 kişi kalan grup üyeleri başlarda yola devam etmeye çalışsalar da bu adım başarılı olmadı.

Eren Bakıcı ne yapıyor?

Grubun popüler olduğu dönemde de hayranları tarafından doğa sevgisi ile bilinen Eren Bakıcı ise müziği bıraktı ve doğa ile iç içe yaşıyor. Organik tarımla ilgilenen Eren, seramik çalışmalarına ağırlık veriyor ve bu alanda çalışmalarını sürdürüyor.

Eren Bakıcı aslen nereli?

Eren Bakıcı (d. , İstanbul), Türk müzisyen, dansçı oyuncu, söz yazarı ve Grup Hepsi üyesi. Orta okul ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Devlet Konservatuvarı Bale bölümünde okudu. Altı yıl boyunca Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi'nin sergilediği oyunlarda rol aldı.

Eren Bakıcı kaç yaşında?

37 yaşında () Eren Bakıcı/Yaş

Grup Hepsi ne zaman dağıldı?

Ergül, üç albümün ardından 2009 kış aylarında Hepsi grubundan ayrıldı.

Hepsi bir eren nereli?

İstanbul doğumlu. Annesinin adı Ayşe, kardeşinin adı Esen'dir. Özel İdeal Kolejini bitirdikten sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde okudu. Aynı okulda modern dans eğitim aldı.