Fatih gühan yaşı kaç?

İçindekiler:

  1. Fatih gühan yaşı kaç?
  2. Beni bırakma da Bora kaç yaşında?
  3. Beste Yılmazer kimdir?
  4. Beni Bırakma Yusuf karakteri kimdir?
  5. Beni Bırakma Leyla kaç yaşında?
  6. Beni Bırakma nın yeni bölümleri yok mu?
  7. Atv Beni Bırakma Yusuf Kimdir?
  8. Beni Bırakma Yusuf nereli?
  9. Beni Bırakma Firuze kaç yaşında?
  10. Beni Bırakma 2021 sezon finali ne zaman?

Fatih gühan yaşı kaç?

28 yaşında (8 Haziran 1993) Fatih Gühan/Yaş

Beni bırakma da Bora kaç yaşında?

Fatih Gühan 8 Haziran 1993 tarihinde Uşak'ta dünyaya geldi.

Beste Yılmazer kimdir?

Tiyatro ve dizi film oyuncusu. Beste Yılmazer, tiyatro çalışmaları yanı sıra 2016 yılından itibaren film ve dizi projelerinde yer almaya başladı. Bir kısa filmde oynadıktan sonra Barut dizisinde Türkan Barut, Beni Bırakma dizisinde Zehra karakterini canlandırdı.

Beni Bırakma Yusuf karakteri kimdir?

Dizide ayrı olarak Emrah Akduman, Şebnem Gürsoy, Hazal Eylül Çelik, Esengül Aypek, Özlem Boyacı gibi daha pek çok ünlü isim yer almaktadır. Beni Bırakma dizisinde Yusuf karakterine hayat veren oyuncunun gerçek ismi Gökberk Yıldırım'dır.

Beni Bırakma Leyla kaç yaşında?

Tarık Sayar'ın, ilk aşkı Ayşegül'den olma kızıdır. 17 yaşındadır.

Beni Bırakma nın yeni bölümleri yok mu?

18 Haziran 2021 Cuma günü ekranda olan yeni bölümde final ifadelerinin yer almasıyla birlikte dizinin sona ereceği kesinleşmiş oldu. 630. Bölümüyle birlikte takipçilerine veda eden dizinin final bölümünde önemli gelişmeler yaşandı.

Atv Beni Bırakma Yusuf Kimdir?

Yusuf, 28-30 yaşlarında, kardeşi Firuze'yi okutabilmek için kendi okuduğu Makina Mühendisliği Bölümünü bırakacak ve hayata atılacak kadar ailesine düşkün, fedakar genç bir adamdır. Mert, açık ve dürüsttür.

Beni Bırakma Yusuf nereli?

Gökberk Yıldırım, 1991 yılında Ankara'da doğmuştur. Eğitimini oyunculuk üzerine tamamlayan Gökberk Yıldırım, Star Tv'de yayınlanan; başrolü Gaye Turgut Evin, Saim Karakele, Şeyma Korkmaz ve Murat Danacı'nın paylaştığı Beni Affet dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamakta ve Murat karakterini canlandırmaktadır.

Beni Bırakma Firuze kaç yaşında?

Firuze, 26 yaşında, bir kolejde Rehber Öğretmen olarak çalışan iyi yürekli, şefkatli bir genç kadındır. Alçakgönüllüdür. Öğrencilerine karşı müşfiktir. Evlerine gelen Leyla sayesinde Tarık Sayar'la tanışır ve karşı koyamadığı bir duygunun içine çekilir.

Beni Bırakma 2021 sezon finali ne zaman?

18 Haziran 2021 Cuma günü ekranda olan yeni bölümde final ifadelerinin yer almasıyla birlikte dizinin sona ereceği kesinleşmiş oldu. 630. Bölümüyle birlikte takipçilerine veda eden dizinin final bölümünde önemli gelişmeler yaşandı.