Samsung ne demek türkçesi?

İçindekiler:

  1. Samsung ne demek türkçesi?
  2. Samsung ismi nereden geliyor?
  3. iPhone anlamı ne demek?
  4. Galaxy telefon ne demek?
  5. Samsung Telefon hangi ülkenin?
  6. Samsung hangi firmanın markası?

Samsung ne demek türkçesi?

Samsung aslında Sam ve Sung olarak iki parçadan oluşan bir kelimedir ve bunların bir anlamı var. Sam 'üç', Sung ise 'yıldız' anlamlarını taşır. Yani Samsung'un anlamı “üç yıldız” demek. Korece sembolü ise “Hanja” demek, yani büyük sayıda ve güçlü demek.

Samsung ismi nereden geliyor?

Tüketici elektroniği pazarına aslında oldukça yeni olan Koreli şirket, hayatına 1969 yılında Samsung-Sanyo Electric Company ismi altında başladı. ... İsmini Kore dilinden alan Samsung'un kelime anlamı "üç yıldız".

iPhone anlamı ne demek?

Jobs'a göre "i", aynı zamanda "individual" (birey), "instruct" (talimat), "inform" (bilgilendirme) ve "inspire" (ilham alma) anlamlarını da taşıyordu. Harfin iMac ve diğer Apple ürünlerindeki başarısının ardından, 2007'deki ilk Apple telefonunda, iPhone'da da "i"ye yer verildi. Yeni ürünlerde neden "i" yok?

Galaxy telefon ne demek?

Samsung Galaxy Samsung Electronics tarafından üretilen ve pazarlanan, Android işletim sistemine sahip akıllı telefon serisidir.

Samsung Telefon hangi ülkenin?

Samsung (Korece: 삼성 그룹, Samseong Geurup) Lee Byung-Chul tarafından, 1938 yılında kurulmuş olan Güney Kore merkezli bir şirkettir. Yönetim Kurulu Başkanı Lee Kun-Hee'dir. Samsung çeşitli şirketlerden oluşan bir grup olup, bunlardan en önemlisi, Samsung Electronics'tir.

Samsung hangi firmanın markası?

Samsung (Korece: 삼성 그룹, Samseong Geurup) Lee Byung-Chul tarafından, 1938 yılında kurulmuş olan Güney Kore merkezli bir şirkettir. Yönetim Kurulu Başkanı Lee Kun-Hee'dir.