1 adet Trabzon hurması kaç kalori?

İçindekiler:

  1. 1 adet Trabzon hurması kaç kalori?
  2. Trabzon hurması kilo aldırır mı?
  3. 1 Trabzon hurması kaç gram?
  4. Hurma insanı zayıflatır mı?
  5. Hurma meyve kilo aldırır mı?
  6. Bir adet hurma da kaç kalori var?
  7. Cennet hurması nerelerde bulunur?

1 adet Trabzon hurması kaç kalori?

100 gram cennet hurması: 73 kalori. 1 adet orta (80 g) cennet hurması: 58 kalori. 1 adet Trabzon cennet hurması: 118 kalori.

Trabzon hurması kilo aldırır mı?

Cennet elması, cennet hurması, taze hurma olarak bilinen Trabzon hurması hem çok lezzetli hem de kilo vermeye yardımcı bir meyvedir.

1 Trabzon hurması kaç gram?

1 Adet Miktara Göre Besin Değerleri
Besin Değeri100 gramda1 Adet / 80 g
Karbonhidrat15.06 g1.2 g
Lif5.1 g4.0 g
Protein0.4 g0.3 g
Yağ0.1 g0.1 g
7 satır daha

Hurma insanı zayıflatır mı?

Hurma içinde olan demir ve potasyum mineralleri ile birlikte metabolizmanın hızlandırılması açısından faydalı olduğu gibi lifli bir bitki olması sebebiyle de hurmayı zayıflamak için çok faydalı bir bitki haline getirmektedir.

Hurma meyve kilo aldırır mı?

Bir adet kuru hurma ortalama 28 kcal'dir. Glikoz içeriği yoğun olan kuru hurmanın fazla tüketilmesi kan şekerini ani yükseltmekte ve şeker hastalarında risk oluşturmaktadır. Bu sebeple birçok mucizevi etkisi olan kuru hurmanın fazla tüketimi yüksek kalori değeri sebebiyle kilo alımını hızlandırır.

Bir adet hurma da kaç kalori var?

100 gram yaş hurma 127 kalori içerirken, 100 gram kuru hurma 277 kalori içermektedir. Orta boy 1 adet yaş hurma 23 kalori, kuru hurma ise 42 kaloridir.

Cennet hurması nerelerde bulunur?

Cennet Hurması Ağacı Nerede Yetişir? Cennet hurması ağacının ana vatanı Çin olarak bilinir. Japonya'da da oldukça fazla yetişen cennet hurması ağacı Türkiye genelinde özellikle Akdeniz ikliminin görüldüğü bölgelerde yetişmektedir. Nemli toprakları seven cennet hurması ağacı özellikle Karadeniz Bölgesinde yetişir.