Bimcell hangi operatöre bağlı?

İçindekiler:

  1. Bimcell hangi operatöre bağlı?
  2. Bimcell yeni hat nasil alinir?
  3. BimCell ücreti ne kadar?
  4. BİMcell vergi ne kadar?
  5. Bimcell yeni hat kaç para?
  6. Bimcell yeni hat nasıl açılır?

Bimcell hangi operatöre bağlı?

BİMcell kurulduğundan bu yana Türk Telekom altyapısını kullanıyor.

Bimcell yeni hat nasil alinir?

Yeni hat almak yada hattınızı Bimcelle'e taşımak için yapmanız gereken tek şey kimliğinizle beraber her hangi bir bim mağazasına gitmeniz yeterlidir.

BimCell ücreti ne kadar?

Bımcell operatöründen yeni hat almak isteyen kişilerin öncelikle Bim mağazalarını ziyaret etmeleri gereklidir. Bu mağazalarda ise Bimcell Faturasız Hat fiyatı 85 TL olarak alınmaktadır. Yani bu mağazalara giden kişiler verecekleri bu ücret karşılığında Bimcell operatörünü abonesi olabileceklerdir.

BİMcell vergi ne kadar?

Bimcell Telefon Numarası Değiştirme Bimcell numara değiştirme işlemi ücreti 24,5 TL'dir. Numara değiştirme işlemi ayda 1 kez yapılabilir. Bimcell numara değiştirme isteği sadece müşteri hizmetlerinden yapılabilir. BİMcell Müşteri Hizmetleri 5 4 551'i arayarak numara değiştirme talebinde bulunabilirsiniz.

Bimcell yeni hat kaç para?

Bimcell Yeni Hat 19 TL.

Bimcell yeni hat nasıl açılır?

Bimcell'den yeni hat almak için, BİM mağazalarına giderek başvuru yapmalısınız ve hattı alındıktan sonra 48 saat içinde hattınız aktif hale gelmektedir. Bimcell hattınızı günün erken bir saatinde aldığınız zaman o günün akşamına kadar hattınız açılabiliyor. Fakat hat genellikle aldığınız günün ertesi günü açılıyor.