Durulama anlamı ne demek?

İçindekiler:

  1. Durulama anlamı ne demek?
  2. Makinede sıkma nedir?
  3. Pamuklu ekonomik ne demek?
  4. Çamaşır makinesi fazla yük koyunca ne olur?
  5. Çamaşır makinesi Outdoor programı nedir?
  6. Çamaşır makinesi pamuklu ne demek?
  7. Çamaşır suyu çamaşır makinesini bozar mı?

Durulama anlamı ne demek?

durulamak için 1 adet anlam bulundu. Yıkanmış şeyleri duru sudan geçirmek.

Makinede sıkma nedir?

* Sıkma devri ufak adımlarla hızlanır, her adımda yükün eşit dağılımı sağlanır ve böylelikle olası dengesiz yük dağılımının önüne geçilir. Aktif Denge Sistemi, kazan içindeki yükün eşit dağılımını sağlayarak makinenin ömrünü uzatır, sabit kalmasını ve sessiz çalışmasını mümkün kılar, sıkma performansını yükseltir.

Pamuklu ekonomik ne demek?

Pamuklu Eko programı, diğer pamuklu programlarına göre daha az enerji tüketir. Bu programı, bebek çamaşırları ve alerjisi olan kişilerin çamaşırları için kullanın. Daha uzun ısıtma süresi ve ilave bir durulama sayesinde yüksek hijyen sağlanır. Hassas çamaşırlarınızı bu programda yıkayabilirsiniz.

Çamaşır makinesi fazla yük koyunca ne olur?

Çamaşır makinanıza aşırı yük koymayın. Aşırı çamaşır makinanızın süspansiyon ve rulmanlarında aşınmaya neden olur.

Çamaşır makinesi Outdoor programı nedir?

Outdoor programı yüksek kaliteli özel giysilerinizi yıkama süresince korur. Outdoor programı yüksek kaliteli özel giysileri yıkama süresince korur. Çamaşırın içine nüfuz eden bir madde, doğru sıcaklık ve özel tambur hareketleri sayesinde program, giysilerinizin su itici işlevini yeniler.

Çamaşır makinesi pamuklu ne demek?

Sık kullanılan: Pamuklular. Bu mod hassas olmayan pamuk ve keten gibi kumaşlardan üretilmiş çamaşırların yıkanması için kullanılmaktadır. Pamuklu yıkama programında yüksek sıcaklıklara çıkabilen çamaşır makinesi, çamaşırlarınızı kapsamlı bir şekilde temizleyecektir.

Çamaşır suyu çamaşır makinesini bozar mı?

Çamaşır suyu güçlü formülasyonuyla makinenin iç aksamına zarar verebilir. Ayrıca bulaşık makinesi az su ile temizlik vadettiği çamaşır suyu kullanıldığında bulaşıklarınızın üzerinde kalıntı kalmasına ve sizi hasta etmesine sebep olacaktır.