Misali yerine ne kullanılır?

İçindekiler:

  1. Misali yerine ne kullanılır?
  2. Misal vermek nedir?
  3. Misal kelimesinin eş anlamlısı var mıdır?
  4. Marka temsili ne demek?
  5. Örneğin sözcüğünün eş anlamlısı nedir?
  6. Misalin eş anlamlısı ne demektir?
  7. Marka temsilcileri ne yapar?

Misali yerine ne kullanılır?

Misali yerine ne kullanılır? Misal sözcüğüne ait eş anlamlı kelimeler benzer, model, numune ve örnek sözcükleridir. Bu kelimeler birbiri yerine kullanılabilir.

Misal vermek nedir?

Misal getirmek: Örnek vermek, örnek göstermek.

Misal kelimesinin eş anlamlısı var mıdır?

Eş anlamlısı olarak örnek kelimesinin karşılığı 'mesela' veya 'misal' sözcükleri Türkçede yer almaktadır. Bu sözcükler aynı zamanda Türk Dil Kurumu açısından da geçerlidir. Yazılışları farklı olan ancak anlamları aynı kelimeler eş anlam olarak bilinmektedir.

Marka temsili ne demek?

Marka, bir ürüne ya da bir hizmete verilen temsili bir isimdir. Bu isim bir kişiyi, bir kuruluşu ya da direkt olarak tüketiciye ulaşan ürün veya hizmeti temsil edebilir. ... Bu mağduriyetlerin önüne geçilmesi için kurumlara ve kişilere markalarını korumak adına yasal yolar açılmıştır.

Örneğin sözcüğünün eş anlamlısı nedir?

Örnek kelimesinin eş anlamlısı benzer, emsal, , model sözcüğüdür. Yazılış ve okunuş bakımından farklı fakat anlamca aynı olan kelimelerdir.

Misalin eş anlamlısı ne demektir?

Misal sözcüğüne ait eş anlamlı kelimeler benzer, model, numune ve örnek sözcükleridir. Bu kelimeler birbiri yerine kullanılabilir.

Marka temsilcileri ne yapar?

Reklam ya da halka ilişkiler alanında hizmet veren ajansların bünyesinde istihdam edilen marka temsilcileri, iletişim hizmetlerinin hazırlanması ve medyaya aktarılması süreçlerinde görev alırlar.