Iki tarafa yazdırma nedir?

İçindekiler:

  1. Iki tarafa yazdırma nedir?
  2. Arkalı önlü yazdırma nasıl yapılır brother?
  3. Brother çift taraflı fotokopi nasıl çekilir?
  4. Uzun kenardan yazdırma ne demek?

Iki tarafa yazdırma nedir?

Kağıdın her iki tarafına da yazdırma, çift yönlü yazdırma olarak adlandırılan bir işlemdir. ... Diğer yazıcılarda, ikinci tarafa yazdırmak üzere kağıtları el ile yeniden yerleştirmeniz için yönergeler sağlanır (el ile çift yönlü yazdırma).

Arkalı önlü yazdırma nasıl yapılır brother?

Uygulamanın yazdırma iletişim kutusunda UYGULAMA açılır menüsünden KAĞIT KULLANIMI 'nı seçin. YAZDIRILACAK SAYFALAR açılır menüsünden SADECE ÇİFT seçeneğini seçin. YAZDIR 'a tıklayın. - Brother makineniz bütün çift sayılı sayfaları tek sayılı sayfaların arka yüzüne basacaktır.

Brother çift taraflı fotokopi nasıl çekilir?

Aşağıdakilerden birini yapın:
  1. 2-sided (Çift Taraflı) öğesine basın.
  2. Copy/Scan Options (Kopyalama/Tarama Seçenekler) veya Options (Seçenekler) öğesine basın. [Çift Taraflı] öğesini seçmek için veya. öğesine basın ve ardından OK (Tamam) öğesine basın.
BE

Uzun kenardan yazdırma ne demek?

Uzun Kenar Döndürme, çift taraflı kopyalamanın her iki tarafının da uzun kenarlarından döndürülerek okunabilir olması demektir, aynı orijinal baskının dikey oryantasyonda olduğu kitabın sayfalarını çevirmek veya orijinal orijinal baskının yatay oryantasyonda olduğu not defterinin sayfalarını çevirmek gibi.