Kastamonu Devlet Hastanesi ne zaman açıldı?

İçindekiler:

  1. Kastamonu Devlet Hastanesi ne zaman açıldı?
  2. Kastamonu Devlet Hastanesi Başhekimi kimdir?
  3. Prof Dr Osman Güler kimdir?
  4. Kastamonu eski devlet hastanesi yerine ne yapılacak?
  5. Zafer Ergül Kimdir?
  6. Osman Güler nereli?

Kastamonu Devlet Hastanesi ne zaman açıldı?

Dr. Münif İslamoğlu Kastamonu Devlet Hastanesi 1939 yılında o dönemde Memleket Hastaneleri olarak adlandırılan yapılanma çerçevesinde 50 yataklı olarak toplum sağlığı ve sağlığın yükseltilmesi amacıyla Saraçlar Mahallesi'nde kurulmuştur.

Kastamonu Devlet Hastanesi Başhekimi kimdir?

Prof.Dr. Zafer ERGÜL 17.03.2020 tarihinde Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalında göreve başladı. 11.05.2020 tarihinde Kastamonu Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğine atandı. 05.08.2020 tarihinde Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik görevine atanmıştır.

Prof Dr Osman Güler kimdir?

1986 Van doğumlu.2006 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. S.B. Ü Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Araştırma Hastanesinden 2015 yılında mezun . Bozova Devlet Hastanesinde çalışmaya devam etmekte.

Kastamonu eski devlet hastanesi yerine ne yapılacak?

Kastamonu Devlet Hastanesi'nin eski yerleşkesine Kastamonu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yapılacak.

Zafer Ergül Kimdir?

Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi olarak atanan Prof.Dr. Zafer Ergül uzun süre Dışkapı Yıldırım Beyazıt E.A. Hastanesinde Genel Cerrahi Kliniğinde İdari Sorumlu ve Eğitim Görevlisi olarak görev yapmakta idi. ... Ekim 1990 tarihinde, Genel Cerrahi uzmanı oldu.

Osman Güler nereli?

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde ikmal malzemesi taşıyan askeri aracın yoldan çıkarak dere yatağına yuvarlanması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Osman Güler, memleketi Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde toprağa verildi.