Keratin yağı aktarlarda bulunur mu?

İçindekiler:

  1. Keratin yağı aktarlarda bulunur mu?
  2. Saf keratin nasıl kullanılır?
  3. Keratin vücutta nerede bulunur?
  4. Intense keratin seti nasıl kullanılır?
  5. Saf keratin bakımı nasıl yapılır?
  6. Intense Keratin ne işe yarar?

Keratin yağı aktarlarda bulunur mu?

Saf keratin yağı aktarlarda bulunur fakat her aktar saf keratin yağını bulamayabilir. Saf keratin yağı pahalı olduğu için keratin üretimini yapan firmalar bu yağı çoğaltmak amacıyla içerisine formaldehit, paraben, silikon ve benzeri kimyasal maddeler eklenebilmektedir.

Saf keratin nasıl kullanılır?

Uygulanması çok basittir. Saçların yıkanması sonrasında havlu ile kurulanmasının ardından saç dipleri hariç tüm saça serum parmaklar aracılığı ile uygulanır. 5-6 saatlik bir süre ile saçta dinlendirilen serum keratin maskesi uygulandıktan sonra ılık su ile durulanır.

Keratin vücutta nerede bulunur?

Keratin saçlarda, tırnaklarda ve dişlerde ve hatta cildimizde de bulunan bir proteindir.

Intense keratin seti nasıl kullanılır?

İlk olarak saf keratin serumu saç dipleriniz hariç saçlarınızın her bölgesine uygulayınız ve tercihen 6 ila 8 saat kadar veya daha uzun süre saçlarınızda bekletiniz.

Saf keratin bakımı nasıl yapılır?

  1. Saçınızı sıcak suyla ve silikonsuz organik bir keratin şampuan ile 2 defa iyice yıkayın ve krem kullanmadan saçınızı havluyla iyice kurutun. ...
  2. Liquid Keratin Serum, saç dipleri hariç tüm saçınıza boya yapar gibi sürün ve kuruyuncaya kadar 5-10 dakikada bir tarakla tarayın.
Daha fazla öğe...

Intense Keratin ne işe yarar?

Saçlarını kolay taranmasına yardımcı olur. ... İntense keratin serum saçta kalıcıdır, yıkamadan dolayı etkisini kaybetmez. PPM özelliği sayesinde saç moleküllerini besler ve saçlara parlaklık kazandırır. Yıpranan saçları etkisi altına alarak onarır pürüzsüz hale getirir ve kolay taranmasını sağlar.