Mini onarım Tramere işler mi?

İçindekiler:

  1. Mini onarım Tramere işler mi?
  2. Mini onarım kasko bozar mı?
  3. Aksigorta mini onarım neleri kapsar?
  4. Kasko bozulursa ne olur?
  5. Tramer nasıl işlenir?
  6. Ray Sigorta Mini Onarım nedir?
  7. Kasko indirimi ne zaman bozulur?

Mini onarım Tramere işler mi?

Mini onarım hizmeti almış olan araçlar, poliçe onarım sonundaki işlem sonucunda kaza tamiri olarak değerlendirilmez, tramere herhangi bir şekilde kayıt ve giriş yapılmaz. Tramer kayıt bilgisini sigorta şirketinden öğrenebilisiniz.

Mini onarım kasko bozar mı?

Mini onarım hizmeti, bazı durumlarda hasarsızlık oranını da etkilemiyor. Bazı sigorta şirketleri aracın dış ve iç yüzeylerinde oluşan sıyrık, çizik ve vuruk gibi hasarları hasarsızlık indirimini koruyarak karşılıyor.

Aksigorta mini onarım neleri kapsar?

Aksigorta'da 30 cm'ye kadar kaporta, 20 cm'ye kadar tampon sıyrık ve çiziklerinin yanı sıra pütürlü plastik kaplama işlemlerini de mini onarım hizmeti dahilinde yaptırabilirsin.

Kasko bozulursa ne olur?

Kaskonun bozulması aracın kazaya karıştığı durumlarda olur. ... Poliçe geçerlilik süresinde kazaya karışan araçlar ise indirim alamaz ve prim artışı uygulanır. Kasko sigorta firmalarında primler belirlenirken göz önünde bulundurulan önemli faktörlerden biri sürücünün kaza geçmişidir.

Tramer nasıl işlenir?

Tramer kaydını kontrol etmek isteyenler, SMS servisleri aracılığıyla istedikleri aracın tramer kaydına bakabilirler. Yapılacak bu sorgulama ile aracın geçmişte herhangi bir kazaya karışıp karışmadığı öğrenilebilir. Sorgulama yaptırmak için araç plakası yazılarak 5664'e kısa mesaj göndermek yeterlidir.

Ray Sigorta Mini Onarım nedir?

Hasar durumunda Ray Sigorta Hızlı Onarım Merkezi (HOM) ve anlaşmalı özel servislerde orijinal parça avantajıyla ücretsiz olarak aracınızın onarımı gerçekleştirilir. Mini Onarım kapsamında aracınızda oluşabilecek küçük ölçekli (kaporta, tampon, boya, döşeme vs.) hasarların onarımı sağlanır.

Kasko indirimi ne zaman bozulur?

Kazaya karışmanız durumunda eğer karşı taraf tamamen kusurluysa ve kaskonuzdan hasar talep etmeniz durumunda hasarsızlık indiriminiz bozulmaz. Kazada kusurunuzun olmadığını resmi olarak belgelendirdiğinizde, sigorta şirketi hasar bedelini karşı tarafın sigortasından tazmin eder.