Durex jel nerelerde kullanılır?

İçindekiler:

  1. Durex jel nerelerde kullanılır?
  2. Durex Intense jel erkeklerde kullanılır mı?
  3. Durex kayganlaştırıcı jel nasıl kullanılır?
  4. Uyarıcı jel nereye sürülür?
  5. Uyaricı jel nedir?
  6. Durex Intense titreşimli halka nasıl kullanılır?
  7. Kayganlaştırıcı krem nasıl kullanılır?
  8. Durex uyarıcı jel etkisi ne kadar sürer?
  9. Uyarici jeller ne ise yarar?
  10. Uyarıcı jeller nasıl kullanılır?
  11. Uyandırıcı jel ne işe yarar?
  12. Titreşimli halka nasıl kullanılıyor?
  13. Devil Ring Durex nedir?

Durex jel nerelerde kullanılır?

Durex Play Kayganlaştırıcı & Masaj Jeli Aloe Vera 200ml Cinsel bölge haricinde, tüm vücut için de, masaj yağı olarak, rahatlıkla kullanılabilir. ... Birbirinize masaj yapmaya zaman ayırmak tekrar bağ kurmanıza ve rahatlamanıza da yardımcı olur.

Durex Intense jel erkeklerde kullanılır mı?

Unisex bir ürün . Durex Intense Uyarıcılı kondomla içeriği aynı olduğundan hem klitorise hem de penise sürülüp kullanılabilir.oldukça beğendim ürünü,birkaç paket daha alabilirim. Kullanıcı bu ürünü Hepsiburada satıcısından aldı.

Durex kayganlaştırıcı jel nasıl kullanılır?

Kayganlaştırıcı krem cinsel ilişki öncesi yani penis vajinaya girmeden hemen önce penise ve vajina girişine sürülerek kullanılır. Eğer ilerleyen aşamalarda tekrar ağrı ve kuruluk hissedilirse kayganlaştırıcı krem tekrar kullanılabilir. Cinsel ilişki sonrası kadın genital bölgesini yıkamalıdır.

Uyarıcı jel nereye sürülür?

İlk kullanımda, pompadan jel gelene kadar bastırmak gerekebilir. Bir sonraki kullanımlarda daha kolay bir şekilde ürünü kullanabilirsiniz. Nazikçe klitoris bölgesine ve hassas bölgelere masaj yaparak uygulayınız.

Uyaricı jel nedir?

Durex Intense Uyarıcı Jel, DesirexTM jel ile daha yoğun zevk için üretilmiştir. Ön sevişme sırasında Klitoris üzerine damlatılan bir kaç dozu özel formülü sayesinde duyularınızda ısıtıcı, soğutucu ya da tahrik edici hisler yaratmaya yardımcı olur.

Durex Intense titreşimli halka nasıl kullanılır?

Halka penisinize zarar vermeyecek maddelerden yapılmıştır. Kauçuk, metal ve medikal silikon malzemeleri ile üretilmektedir. Rahat kullanmak için penisinizin kök kısmına yerleştirmelisiniz. Kök kısmına yerleştirseniz her pozisyonda rahatça kullanabilirsiniz.

Kayganlaştırıcı krem nasıl kullanılır?

Erkeğin kayganlaştırıcıyı penisine ve vajina kenarına sürmesi yeterlidir. Kayganlaştırıcı penis ucuna sürülebileceği gibi prezervatife de sürülebilir. Hassasiyeti arttırmak için de, penetrasyon öncesinde prezervatifin ucuna bir damla daha kayganlaştırıcı sürebilirsiniz.

Durex uyarıcı jel etkisi ne kadar sürer?

Hızlı gönderi ve kaliteli ürün. Doz ayarını bayanlar kendine göre ayarlamalı. 5 dakikada falan etkisini gösteriyor.

Uyarici jeller ne ise yarar?

Ön sevişme sırasında Klitoris üzerine damlatılan bir kaç dozu özel formülü sayesinde duyularınızda ısıtıcı, soğutucu ya da tahrik edici hisler yaratmaya yardımcı olur. Bu uyarıcı hisler sayesinde kadınların özel bölgelerindeki hassasiyeti arttırmaya ve kadınların yoğun zevk almasına yardımcı olur.

Uyarıcı jeller nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: -Pompayı bastırarak uygulayınız. İlk kullanımda, pompanın açılması için 10 kez bastırmak gerekebilir. -Bir sonraki kullanımlarda daha kolay bir şekilde ürünü kullanabilirsiniz. -Nazikçe klitoris bölgesine ve hassas bölgelere masaj yaparak uygulayınız.

Uyandırıcı jel ne işe yarar?

OKEY Kayganlaştırıcı Jel Nirvana, cinsel ilişkiden aldığınız keyif ve rahatlığı arttırmaya yönelik kaygan ve ipeksi kıvamda su bazlı bir jeldir. Özel afrodizyak etkili jeli sayesinde hissiyatı arttırır ve kadınların orgazm olmasına yardımcı olur.

Titreşimli halka nasıl kullanılıyor?

Halka penisinize zarar vermeyecek maddelerden yapılmıştır. Kauçuk, metal ve medikal silikon malzemeleri ile üretilmektedir. Rahat kullanmak için penisinizin kök kısmına yerleştirmelisiniz. Kök kısmına yerleştirseniz her pozisyonda rahatça kullanabilirsiniz.

Devil Ring Durex nedir?

Durex Intense Devil Ring Titreşimli Halka: *Her iki tarafa da zevk veren bir vibratördür. ... *Uyarıcı başlığı sayesinde yoğun zevk verir. *Güçlü titreşim sağlar. *Sessiz titreşimleriyle gizliliğinizi korur.