Dr London Avokado maskesi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Dr London Avokado maskesi ne işe yarar?
  2. Avokado maskesi ne işe yarar?
  3. Avokado ile cilt bakımı nasıl yapılır?
  4. Avokado ile hangi maskeler yapılır?
  5. Avokado maskesi ne sıklıkla yapılır?
  6. Avokado maskesi haftada kaç kez kullanılır?

Dr London Avokado maskesi ne işe yarar?

Lekeleri matlaştırıyor ve sivilcelerin yok olmasını hızlandırıyor.

Avokado maskesi ne işe yarar?

Doğal avokado maskesinin cilde faydalarını şöyle saymak mümkün: Cildin kaybettiği yağ oranını geri kazandırıyor. Cildi nemlendiriyor ve pamuksu yumuşaklıkta bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Akne ve sivilceleri geçiriyor; içinde Omega 3 sayesinde ciltteki yaralar, yanıklar, kesikleri iyileştiriyor.

Avokado ile cilt bakımı nasıl yapılır?

Yapılışı; Avokadoyu çatalla ezin. Püre haline gelen avokadoyu içerisine bal ve yoğurdu ilave ederek iyice karıştırın ve temiz cildinize maskeyi uygulayın. 10-15 dakikanın ardından yüzünüzü yıkayın.

Avokado ile hangi maskeler yapılır?

Sivilcelerin iyileşmesine ve önlenmesine yardımcı olan bu maskeyi haftada 1 yapabilirsiniz. 2 yemek kaşığı ezilmiş avokadoyu 1 yemek kaşığı bal ve 1 çay kaşığı tarçınla karıştırıp yüzünüze sürün. Dekolte bölgesi veya boynunuzda da sivilce çıkıyorsa bu bölgelere de sürebilirsiniz. 10 dakika bekletip ılık suyla yıkayın.

Avokado maskesi ne sıklıkla yapılır?

Kille avokadoyu iyice karıştırın ve yüzünüze sürüp 15 dakika bekletip ılık suyla yıkayın. Yağı dengeleyen bu maskeyi haftada 1 kez yapabilirsiniz. Cildi nemlendiren maske aynı ciltteki hassasiyeti alır ve yağ üretimini dengeler.

Avokado maskesi haftada kaç kez kullanılır?

Kille avokadoyu iyice karıştırın ve yüzünüze sürüp 15 dakika bekletip ılık suyla yıkayın. Yağı dengeleyen bu maskeyi haftada 1 kez yapabilirsiniz.