PDF dosyalarını görüntülemek için hangi program kullanılır?

İçindekiler:

  1. PDF dosyalarını görüntülemek için hangi program kullanılır?
  2. PDF okuyucu nasıl kullanılır?
  3. PDF üzerine nasıl çizim yapılır?
  4. Adobe Acrobat ücretli mı?
  5. PDF dosyası nasıl açılır PC?

PDF dosyalarını görüntülemek için hangi program kullanılır?

En iyi PDF görüntüleyici artık daha da iyi. Ücretsiz Acrobat Reader yazılımıyla PDF dosyalarını görüntüleyebilir, imzalayabilir, PDF'lerde iş birliği yapabilir ve PDF'lere açıklama ekleyebilirsiniz.

PDF okuyucu nasıl kullanılır?

Adobe Reader ile aklınıza gelebilecek her türden PDF dosyasını görüntüleyebiliyorsunuz. Tabi bunun için öncelikle açmanız gerekiyor. Adobe Reader'ı bilgisayarınıza indirip açtıktan sonra karşınıza çıkan ekranda "Aç" butonuna tıklayarak bilgisayarınızdaki PDF dosyalarını açabiliyorsunuz.

PDF üzerine nasıl çizim yapılır?

Çizim aracı seçerken elde etmek istediğiniz etkiyi dikkate alın.
  1. Araçlar > Yorum'u seçin. ...
  2. PDF'nin içine çizin: ...
  3. İşaretlemeyi düzenlemek veya yeniden boyutlandırmak için işaretlemeyi seçin ve tutamaçlardan birini sürükleyerek düzeltmelerinizi yapın.
Daha fazla öğe...

Adobe Acrobat ücretli mı?

Acrobat Reader DC, PDF dosyalarını açmak, görüntülemek, imzalamak, yazdırmak, aramak, paylaşmak ve dosyalara açıklama eklemek için kullanabileceğiniz ücretsiz ve bağımsız bir uygulamadır. Acrobat Pro DC ve Acrobat Standard DC aynı ürün ailesinin birer üyesi olan ücretli ürünlerdir.

PDF dosyası nasıl açılır PC?

Windows kullanıcıları
  1. PDF'ye sağ tıklayın ve Birlikte Aç > Varsayılan programı seç (veya Windows 10'da Başka bir uygulama seç) seçeneğini seçin.
  2. Programlar listesinden Adobe Acrobat Reader DC veya Adobe Acrobat DC'yi seçin ve ardından aşağıdakileri uygulayın: ...
  3. Tamam'a tıklayın.