Çay ağacı sabunu işe yarıyor mu?

İçindekiler:

  1. Çay ağacı sabunu işe yarıyor mu?
  2. Çay ağacı sabunu mantara iyi gelir mi?
  3. Çay ağacı sabunu ayak mantarına iyi gelir mi?
  4. Dr Tuna yüz yıkama jeli ne işe yarar?
  5. Çay ağacı yağı tırnak mantarı için nasıl kullanılır?

Çay ağacı sabunu işe yarıyor mu?

Çay Ağacı Sabunu Ne İşe Yarar? Antibakteriyel bir özelliğe sahip olan çay ağacı sabunu, doğal içeriği ile her daim cildi anında ferahlatır. Ağrılı sivilcelerin acısını alıp söndürür. İzi kalmış olan sivilce lekelerinin görünümünü azaltır ve de rengini açar.

Çay ağacı sabunu mantara iyi gelir mi?

Aynı zamanda çay ağacı sabununun ciltte doğal dezenfektan görmesi de önemlidir. Mantar hastalıklarına karşı da çay ağacı sabunu kullanılmaktadır. Tamamen doğal bir yapıya sahip olan çay ağacı sabunu neredeyse her konuda yarar sağlar. Bu sabun çoğunlukla ayak ve tırnaklarda oluşan mantarlara iyi gelir.

Çay ağacı sabunu ayak mantarına iyi gelir mi?

Ayak mantarı ve kaşıntılı ayaklara çay ağacı sabunu büyük fayda sağlar. İçerisinde bulunan anti bakteriyel özellik sayesinde ayaktaki mantarı ve kaşıntıyı düzenli kullanımda tedavi eder. Bununla birlikte ciltteki sivilce, akne ve çıban hastalıklarını hızlı şekilde tedavi etmektedir.

Dr Tuna yüz yıkama jeli ne işe yarar?

Ürün Açıklaması : Cildi yormadan ve kurutmadan, kir, yağ ve makyaj kalıntılarını derinlemesine temizler. Kuru ve hassas ciltler için Bio-Lipid Teknolojisi ile üretilmiştir. Hassas cilt bariyerindeki yapıya benzer katmanlı Bio-Lipidler sayesinde cilde kolaylıkla uyum sağlar.

Çay ağacı yağı tırnak mantarı için nasıl kullanılır?

Çay ağacı yağı ve kekik yağı hem doğal antiseptiktir. Her iki yağı bir kaç damla hindistancevizi yağı ile karıştırın. Pamukla uygulamayın, 10 dk bekleyin ve tırnağı temiz bir diş fırçası ile fırçalayın. Günlük uygulayın, birkaç hafta içinde iyileşme görmelisiniz.