GTI nin anlamı nedir?

İçindekiler:

  1. GTI nin anlamı nedir?
  2. Araba GTI ne demek?
  3. Travegocu ne demek?
  4. Arabada ETC ne demek?
  5. Ingilizce GT ne demek?
  6. CBC neyin kisaltmasi?
  7. Milattan önce Kısaltma nasıl yazılır TDK?
  8. IE kısaltması nedir?
  9. TikTok ta GT ne demek?
  10. CBC testi nasıl yapılır?

GTI nin anlamı nedir?

gran tourismo injection anlamına gelen sportif küçük otomobiller segmenti. ilk gti golf'ün çıkardığı modeldir. unutulmaz gti modelleri arasında gösterebileceklerimiz ise peugeot 205 gti, 106, 306, volkswagen golf gibi otomobillerdir.

Araba GTI ne demek?

Volkswagen. Henüz 0 doğruluğu kanıtlanmış olmasa da genel kanı, GTI kısaltmasının tıpkı TSI ve TDI gibi 2.0 litrelik turbo benzinli motoru temsil ettiği yönünde.

Travegocu ne demek?

Mercedes-Benz Travego, Mercedes-Benz tarafından üretilen otobüs. İlk olarak 1999 yılında O 580 adıyla oluşturulmuş, 2006 yılında kadar birinci nesiliyle devam etmiştir. 2006 yılında Travego adını alarak ikinci nesil olan modele geçiş yapılmıştır.

Arabada ETC ne demek?

* ETC: (Electronic Traction Control) Elektronik çekiş kontrol ve düzeltme sistemi. * Euro NCAP – ( European New Car Assesment Programme ) Avrupa yeni araç değerlendirme programı.

Ingilizce GT ne demek?

GT'nin anlamı Geri Takip şeklindedir. Karşılıklı şekilde birbirini takip etme amacı ile yazılan GT ifadesi; ben seni takip edeyim, sen de beni takip et sözcüğünün kısa halidir.

CBC neyin kisaltmasi?

complete blood count (cbc) i.

Milattan önce Kısaltma nasıl yazılır TDK?

Milattan Önce / m. ö. Milattan Sonra / m. s. Madde / md.

IE kısaltması nedir?

i.e : Latince id est, diğer bir deyişle anlamına gelir. e.g : Latince exempli gratia,örneğin anlamına gelir. et al : Latince et alii,ve diğerleri anlamına gelir. cf: Latince confer,kıyasla anlamına gelir.

TikTok ta GT ne demek?

GT, Geri Takip anlamına gelir. Karşılıklı şekilde birbirini takip etme amacı ile yazılan GT ifadesi; ben seni takip edeyim, sen de beni takip et sözcüğünün kısa halidir. GT ifadesi, geri takip kelimelerinin kısaltma halidir. Instagram, Twitter ve TikTok'ta Gt Ne Demek Ve Neden Kullanılır?

CBC testi nasıl yapılır?

CBC testi için kan damarlarından enjeksiyon iğnesi yardımıyla kan alınır. Alınan bu kan doğrudan pıhtılaşmasını önleyen özel bir test tüpüne aktarılır. Daha sonra işlenmek üzere bir laboratuara gönderilir.