K Çekmece Kaymakamı kimdir?

İçindekiler:

  1. K Çekmece Kaymakamı kimdir?
  2. Küçükçekmece Kaymakamlığı hangi semtte?
  3. Ali Akça Kimdir?
  4. İstanbul Küçükçekmece hangi tarafta?
  5. Küçükçekmece Avrupa yakasında mı?

K Çekmece Kaymakamı kimdir?

27.08.2021 Sayın Kaymakamımız Turan BEDİRHANOĞLU, Eylül 2019 itibari ile Küçükçekmece Kaymakamı olarak görevine devam etmektedir.

Küçükçekmece Kaymakamlığı hangi semtte?

Semt/Mahalle olarak Kartaltepe Mh. ve Küçükçekmece ilçesine bağlıdır. Küçükçekmece Kaymakamlığı haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Küçükçekmece Kaymakamlığı posta kodu 34295.

Ali Akça Kimdir?

Bursa - İnegöl Kaymakamı İken 31.08.2018 tarihli ve 2018/157 Sayılı Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile 17.09.2018 tarihinde İlçemizdeki görevine başlamıştır. 25.05.1966 tarihinde Samsun'da doğdu. Daha sonra 1992 yılında Aydın Valiliği nezdinde Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. ...

İstanbul Küçükçekmece hangi tarafta?

İstanbul İli'nin batı yakasında yer alan Küçükçekmece ilçesi, Marmara Bölgesi'nde Çatalca-Kocaeli bölümü Çatalca yarımadası üzerinde yer alan bir konuma sahiptir.

Küçükçekmece Avrupa yakasında mı?

İstanbul'un Avrupa yakasındadır. İstanbul'un Marmara'dan dar bir kara parçasıyla ayrılan bu nedenle de 'çekmece' ismiyle anılan iki gölünden küçüğünün çevresinde yer alır. Batısında Avcılar ve Çatalca, kuzeyinde Gaziosmanpaşa mücavir alanı, doğusunda ise Esenler, Bağcılar ve Bahçelievler ilçeleri vardır.