Lancia araba ne malı?

İçindekiler:

  1. Lancia araba ne malı?
  2. Lancia Türkiyeden Çekildi mi?
  3. Lancia araba ne kadar?
  4. Lancia üretimi durdu mu?
  5. Fiat arabalar nerede üretiliyor?
  6. Fiat Türkiyede hangi modelleri üretiyor?

Lancia araba ne malı?

Lancia, Vincenzo Lancia tarafından 1906 yılında kurulan İtalyan otomobil üreticisi, 1969'dan beri Fiat grubunun (FCA Italy) bir parçasıdır.

Lancia Türkiyeden Çekildi mi?

Türkiye henüz Chevrolet'nin çekilme kararını konuşurken, İtalyan Fiat, bünyesindeki markalardan Lancia'nın Türkiye'den çekileceğini açıkladı. Avrupa ve Türkiye satışlarından memnun olmayan Fiat, bundan böyle Lancia'yı sadece İtalya'da satacağını duyurdu. Lancia markası ile 2013'te 782 adet araç satılmıştı.

Lancia araba ne kadar?

Lancia 2.El Fiyatları
Modelİlan BaşlığıFiyat
Lancia Delta 1.6 MJetacil satılık Lancia Delta 1. Model103.000 TL
Lancia Thema 3.0 CRD2012 LANCİA THEMA 3.0 CRD BOYASIZ HATASIZ428.000 TL
Lancia Ypsilon 1.3 MjetSENETLİ OTOMOBİL 0 PEŞİNAT İLE 36 AY VADELİ91.750 TL
19 satır daha

Lancia üretimi durdu mu?

Fiat Chrysler Automotive (FCA) bünyesinde yer alan Lancia, 2007 yılında “basit şehir araçları” üretmek için küresel pazara geri dönmüştü. ... Son dönemde sadece Ypsilon modelini üreten İtalyan marka, 1 Haziran'dan itibaren bu aracı da üretimden kaldırdı.

Fiat arabalar nerede üretiliyor?

Türkiye'nin hem binek otomobil hem de hafif ticari araç üreten tek otomotiv şirketi olan Tofaş, Bursa Fabrikası'nda, Minicargo projesi kapsamında Fiat, Citroen, Peugeot markalarına, Yeni Doblo projesi kapsamında ise Fiat, Opel, Vauxhall ve RAM markalarına üretim yapıyor.

Fiat Türkiyede hangi modelleri üretiyor?

Bahsettiğimiz gibi Türkiye'de üretim yapan Fiat markası, Egea – Fiorino – Doblo ve Linea modellerinin ve versiyonları ülkemizden çıkıyor.