Rinso kime ait?

İçindekiler:

  1. Rinso kime ait?
  2. ABC israil malı mı?
  3. Rinso fabrikası nerede?
  4. ABC temizlik ürünleri kime ait?
  5. ABC Matik hangi ulkenin?

Rinso kime ait?

Rinso, Unilever şirketine ait çamaşır deterjanı markası. İlk kez İngiltere'de kimyasal ürünler satan Robert Spear Hudson tarafından hazırlanmış ve geliştirilmiştir. Sonradan 1918 yılında Lever Brothers tarafından satın alınmıştır. Rinso dünyada ilk toplu pazarlanan sabun tozlarından biriydi.

ABC israil malı mı?

ABC Deterjan, 1972 yılında yurtiçi ve uluslararası pazarlara kimyasal hammadde üretmek üzere %100 yerli sermaye ile kurulmuştur. ... ABC Deterjan günümüzde Türkiye'nin ve bölgenin en deneyimli ve en güçlü temizlik ürünleri üreticilerindendir.

Rinso fabrikası nerede?

Unilever'in 350 milyon lira yatırımla kurulan Konya'daki fabrikası açıldı. Tesiste; OMO, Domestos, Yumoş, Cif, Rinso, Elidor, Clear, Dove gibi markaların üretimi yapılacak.

ABC temizlik ürünleri kime ait?

ABC Deterjan, Türkiye'nin ve bölgenin en deneyimli ve en güçlü temizlik ürünleri üreticilerindendir. ABC Deterjan, 1972 yılında yurtiçi ve uluslararası pazarlara kimyasal hammadde üretmek üzere %100 yerli sermaye ile kurulmuştur.

ABC Matik hangi ulkenin?

Abc Deterjan Hangi Ülkenin Malı ABC Deterjan SAN. ve TİC. A.Ş., Türkiye'nin ve bölgenin en deneyimli ve en güçlü temizlik ürünleri üreticilerindendir. Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde toplam 85 bin metrekare alan içerisinde kurulu 5 üretim tesisinde mamul ve kimyasal hammadde üretimi yapılmaktadır.