Sebamed yüz kremi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Sebamed yüz kremi ne işe yarar?
  2. Sebamed enerji kremi ne işe yarar?
  3. Sebamed Canlandırıcı Serum ne işe yarar?
  4. Sebamed Pro serum nasıl kullanılır?
  5. Canlandırıcı Serum ne işe yarar?

Sebamed yüz kremi ne işe yarar?

Normal ve hassas cildin pürüzsüzlüğünü ve esnekliğini korur. Cildin nem-yağ dengesini düzenler, doğal nemlendirici faktörlerle yoğun bir şekilde nemlendirir. İdeal makyaj altı kremidir. E vitamini serbest radikallerin oluşumunu önler, pH 5.5 değeri, koruyucu asit mantoyu destekler.

Sebamed enerji kremi ne işe yarar?

Cildin elastikiyetini korur ve nem kaybına karşı savaşır. Cilde sıkı ve gergin bir görünüm verir. Kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünü azaltır.

Sebamed Canlandırıcı Serum ne işe yarar?

Sebamed Canlandırıcı Serum - ProVital Serum 30 ml Çevresel cilt yaşlanmalarına karşı probiyotik ve pH 5.5 ile çift yönlü koruma sağlar. Cildin daha uzun süre genç görünmesini sağlar. pH 5.5, cildin doğal koruyucu tabakasını sağlıklı tutar. Yorgun görünümü azaltır ve cilde canlı bir görünüm kazandırır.

Sebamed Pro serum nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: - Yüz ve boyun bölgesine uygulayabilirsiniz. Sabah veya akşam, temizlenmiş cilde birkaç damla olmak üzere parmak uçlarınızla nazikçe uygulayınız. - Cilde iyice nüfuz etmesini sağlayınız.

Canlandırıcı Serum ne işe yarar?

Canlandırıcı Serum, cildi canlandıran ve kahve ekstresi içeren CellPulse NC04™ kompleksi sayesinde; ... Cildin nem rezervlerini korur. Yorgun görünümü azaltır ve cilde canlı bir görünüm kazandırır.