AirPods orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır?

İçindekiler:

  1. AirPods orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır?
  2. AirPods Android uyumlu mu?
  3. AirPods kullanımı nasıl?
  4. AirPods Android telefona nasıl bağlanır?
  5. Apple AirPods başka telefona bağlanır mı?
  6. Iphone kulaklık Samsung telefona nasıl bağlanır?

AirPods orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Deliklerin farklı konumda olması gibi farklar bulursanız, elinizdeki kulaklıklar sahte demektir. Gerçek AirPods'un sapının alt tarafındaki bölümün oval şeklinde, sahtelerin ise çoğunlukla dairesel şekilde olduğunu söyleyelim. Bunun yanında sahte AirPods genellikle gerçeğinden çok daha büyük bir şarj kutusuyla geliyor.

AirPods Android uyumlu mu?

Apple AirPods kulaklıkları, iPhone'lar dışında Android cihazlarla kullanmak da oldukça kolay. Apple'ın kulaklıkları, Apple Watch gibi cihazların aksine sadece iOS'a uyumlu olarak üretilmedi. AirPodsları Android işletim sistemine sahip telefonlar ile kullanmak da mümkün oluyor.

AirPods kullanımı nasıl?

AirPods ve AirPods Pro'nuzu iPhone'unuza bağlama
  1. Ana ekrana gidin.
  2. AirPods'unuz şarj kutusundayken kutuyu açıp iPhone'unuzun yanında tutun. iPhone'unuzda bir ayarlama animasyonu görünür.
  3. Bağlan'a dokunun.
  4. AirPods Pro kullanıyorsanız sonraki üç ekranda yer alan bilgileri okuyun.
Daha fazla öğe...

AirPods Android telefona nasıl bağlanır?

Android aygıtınız varsa Ayarlar > Bağlantılar > Bluetooth bölümüne gidin. AirPods'unuz şarj kutusundayken kutunun kapağını açın. Şarj kutusunun arkasında bulunan ayar düğmesini, durum ışığı beyaz renkte yanıp sönene kadar basılı tutun. AirPods'unuz Bluetooth aygıtları listesinde göründüğünde aygıtınızı seçin.

Apple AirPods başka telefona bağlanır mı?

Apple'a ait olmayan aygıtlarla AirPods'u Bluetooth kulaklık olarak kullanabilirsiniz. ... AirPods'unuzu bir Android telefonla veya Apple'a ait olmayan başka bir aygıtla3 kullanmak üzere ayarlamak için şu adımları izleyin: Apple'a ait olmayan aygıtınızda Bluetooth ayarlarına gidin ve Bluetooth'un açık olduğundan emin olun.

Iphone kulaklık Samsung telefona nasıl bağlanır?

Android cihazınızda Ayarlar> Bağlantılar / Bağlı Cihazlar> Bluetooth'a gidin ve Bluetooth'un açık olduğundan emin olun. Ardından AirPods kasasını açın, arkadaki beyaz düğmeye dokunun ve kasayı Android cihazının yakınında tutun. AirPod'larınız ekrandaki bağlı cihazlar listesinde görünmelidir.