Pendik Millet Bahçesi hangi semtte?

İçindekiler:

  1. Pendik Millet Bahçesi hangi semtte?
  2. Pendik Millet Bahçesi içinde neler var?
  3. Pendik Millet Bahçesine hangi otobüs gider?
  4. Pendik Millet Bahçesi ne zaman açılacak?
  5. Pendik millet bahçesini kim yaptı?
  6. Nakkaştepe de neler var?

Pendik Millet Bahçesi hangi semtte?

Pendik Millet Bahçesi İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunmaktadır. Kadıköy'den Kadıköy-Tavşantepe metrosuna binerek Tavşantepe durağında indikten sonra 5 dakikalık bir yürüyüş ile Pendik Millet Bahçesi'ne ulaşabilirsiniz.

Pendik Millet Bahçesi içinde neler var?

Millet bahçesi, içinde barındırdığı amfi tiyatrosu, yapay göletleri, bisiklet ve yürüyüş yollarıyla Pendik'in en büyük dinlenme, sosyal ve spor alanı olarak dikkat çekiyor. Amfi tiyatrodan gölete çok sayıda donatıya sahip Millet Bahçesi, 40 futbol sahası büyüklüğünde.

Pendik Millet Bahçesine hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Pendik Millet Bahçesi yakınından geçiyor: 132F, 132V, 133A, 16KH, KM13, KM17.

Pendik Millet Bahçesi ne zaman açılacak?

TOKİ'nin İstanbul Pendik'te hayata geçirdiği millet bahçesi çalışmalarında sona geliniyor. Pendik Millet Bahçesi'nin 2020'nin ilk dönemlerinde yapılması planlanıyor...

Pendik millet bahçesini kim yaptı?

İstanbul Kaynarca'da bulunan YTONG fabrikası ve maden ocağı arazisi dönüştürülerek inşa edilen park DS Mimarlık tarafından tasarlandı.

Nakkaştepe de neler var?

90 bin metrekarelik boğaz manzaralı mesire alanımız, piknik alanları, spor alanları, tenis kortu, biyolojik göleti, açık ve kapalı çocuk oyun alanı, doğa kaşif atölyesi, macera parkuru, uçan yol ve manzara seyir terası ile hizmet vermektedir.