Turkcell sekreter ücreti nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. Turkcell sekreter ücreti nasıl iptal edilir?
  2. Turkcell Katma Değerli Servisler ne demek?
  3. Turkcell kim aramış nasıl iptal edilir?
  4. Türk Telekom telesekreter servisi nasıl iptal edilir?
  5. Turkcell kim aramış nasıl yaparım?

Turkcell sekreter ücreti nasıl iptal edilir?

IPTAL SEKRETER yazıp 2200'a göndererek veya Dijital Operatör Uygulaması "Ayarlarım"-"Çağrı Ayarlarım" bölümünden iptal edebilirsiniz.

Turkcell Katma Değerli Servisler ne demek?

Katma Değerli Servisler: İçerik, müzik, logo, melodi gibi servislerden tanımlanan paketleri gösterir. Çalarken Dinlet, GollerCepte, Anadolu Ajansı Haber Paketi, MMS Paketi gibi paketler.

Turkcell kim aramış nasıl iptal edilir?

Kim Aramış Servisi'ni iptal etmek için, IPTAL KIM yazıp 2200'a SMS göndererek, Turkcell.com.tr'den veya Dijital Operatör Uygulaması "Ayarlarım"-"Çağrı Ayarlarım" bölümünden iptal işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Türk Telekom telesekreter servisi nasıl iptal edilir?

Hattınızı diğer Türk Telekom kullanıcılarına sesli mesaj bırakmaya kapatmak için SESLIMESAJ KAPAT yazıp 9696'ya ücretsiz olarak gönderebilir, açmak için ise SESLIMESAJ AC yazıp 9696'ya ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

Turkcell kim aramış nasıl yaparım?

KIM yazıp 2200'a göndererek, sizi kimin ne zaman kaç kez aradığını belirten Kim Aramış SMS'lerini almaya başlayabilirsiniz. Kim Aramış Servisi ile, telefonunuz kapalıyken veya ulaşılamaz durumdayken, sizi kim, kaç kez, ne zaman aradı bilgisi cebinize SMS'le gelir.