Muscoflex Duo jel krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Muscoflex Duo jel krem ne işe yarar?
  2. Muscoflex tablet günde kaç tane içilir?
  3. Muskofleks günde kaç defa kullanılır?
  4. Muscoflex kaç yaş kullanabilir?

Muscoflex Duo jel krem ne işe yarar?

Ezilme, burkulma gibi yumuşak doku travmaları, spor yaralanmaları Page 2 MDJ-150813P6 Sayfa 2 • Eklem kireçlenmesi (osteoartrit), eklemi çevreleyen yumuşak dokunun iltihabı (periartrit), kas, kiriş iltihabı (tendinit), kas kiriş kılıfının iltihabı (tenosinovit), eklem çevresindeki keselerin iltihabı (bursit) • ...

Muscoflex tablet günde kaç tane içilir?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Yani bir günde 4 kapsülden (toplam 16 mg tiyokolşikosid) fazla MUSCOFLEX kullanmayınız. Normalde MUSCOFLEX 4 mg kapsül ile tedavi süresi 5-7 gündür. İlacı 7 günden fazla kullanmayınız.

Muskofleks günde kaç defa kullanılır?

3. MUSCOFLEX nasıl kullanılır? Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Önerilen ve günlük maksimum doz, her 12 saatte bir alınmak koşuluyla (12 saat aralık verilerek) günde 2 defa 2 kapsül (8 mg tiyokolşikosid)'dür. Yani bir günde 4 kapsülden (toplam 16 mg tiyokolşikosid) fazla MUSCOFLEX kullanmayınız.

Muscoflex kaç yaş kullanabilir?

Bu ilacı 16 yaşından küçük çocuklarda kullanmayınız. Yaşlılarda kullanımı: MUSCOFLEX'in yaşlı hastalardaki güvenlilik ve etkililiği incelenmemiştir.