Weber Dry 706 nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Weber Dry 706 nasıl kullanılır?
  2. Weber Dry 906 nedir?
  3. Weber Dry SS 10 nasıl kullanılır?
  4. Weber Dry FDF Plus nasıl kullanılır?
  5. Plastikol nedir?
  6. Weber Dry nedir?
  7. Weber Dry SS-7 Easy nasıl kullanılır?
  8. Weber emprenye nasıl kullanılır?
  9. Weber Dry FDF plus ne işe yarar?
  10. Weber Dry FDF Plus nedir?
  11. Weber Dry Rapid stop nasıl kullanılır?
  12. Weber Dry SS 7 Easy nasıl kullanılır?
  13. Weber Dry SS 8 Extra nasıl kullanılır?
  14. Emprenye ahşap ne demek?
  15. Taş emprenye nedir?
  16. Sutut nasıl kullanılır?
  17. Weber ne işe yarar?
  18. Weber FDF nedir?
  19. Yıldırım Tozu Nasıl Kullanılır?
  20. Çimento esaslı su yalıtımı nedir?

Weber Dry 706 nasıl kullanılır?

Weber dry 706 Plus, fırça yardımıyla tüm yüzeye 2 kat halinde uygulanmalıdır. Toplam uygulama kalınlığı uygulamanın yapıldığı alan ve yalıtım katmanının maruz kalacağı su basıncına göre belirlenmelidir. İkinci kat uygulamasına, uygulama birinci kata zarar vermeyecek kadar kuruduğunda geçilmelidir.

Weber Dry 906 nedir?

Tüm yapıların temel, perde duvarlar, ıslak mekanlar, balkonlar ve teraslarında, yeraltı otoparklarının üzerinde ve bahçe teraslarında zemin rutubetine, sızıntı suyuna, geçici ve sürekli su basıncına karşı yalıtım malzemesi olarak kullanılır. ...

Weber Dry SS 10 nasıl kullanılır?

Weber dry ss-10, fırça veya malayla tüm yüzeye min. 2 kat olarak uygulanmalıdır. Her bir katın uygulaması bir öncekine dik doğrultuda yapılmalıdır. Katlar arasında en az 5 saat beklenmelidir. Belirtilen süreler 20°C yüzey ve ortam sıcaklığında geçerlidir, düşük ısıda süre uzar, yüksek ısıda süre kısalır.

Weber Dry FDF Plus nasıl kullanılır?

Astar kat uygulamasının kurumasının ardından, weber.dry FDF plus, inceltilmeden, rulo, fırça veya püskürtme yöntemiyle tüm yüzeye en az 2 kat olarak uygulanmalıdır. İnce çatlaklar, birleşim yerleri, köşe ve kenarlar birinci kat uygulamasından sonra polyester keçe ile desteklenmelidir.

Plastikol nedir?

Tüm yapıların temel, perde duvarlar, ıslak mekanlar, balkonlar ve teraslarında, yeraltı otoparklarının tavanlarında ve bahçe teraslarında zemin rutubetine, sızıntı suyuna, geçici ve sürekli su basıncına karşı yalıtım malzemesi olarak kullanılır.

Weber Dry nedir?

Weber DRY DS Çimento esaslı, negatif ve pozitif su basıncına dayanıklı, çimento esaslı yüzeylerin kapiler boşluklarına transfer olabilen, tek komponentli, kristalize su yalıktım harcı. Negatif ve pozitif su basıncına dayanım. Çimentolu yüzeylerin kapiler boşluklarına transfer olma özelliği.

Weber Dry SS-7 Easy nasıl kullanılır?

weber.dry SS-7 easy, fırça veya mala yardımıyla tüm yüzeye en az 2 kat olarak uygulanmalıdır. Her bir katın uygulaması bir öncekine dik doğrultuda yapılmalıdır. Katlar arasında en az 6 saat beklenmelidir. Karışım için sadece kendi sıvısı kullanılmalı, kesinlikle su ilave edilmemelidir.

Weber emprenye nasıl kullanılır?

weber emprenye , inceltilmeksizin bir püskürtme, rulo veya fırça ile yüzey doyana kadar uygulanmalıdır. Emici yüzeylerde malzeme max. dört saat ara ile iki kat uygulanmalıdır. Az emici yüzeylerde malzeme tek kat uygulanmalıdır. Malzemenin yüzeyde akma yapmamasına özen gösterilmelidir.

Weber Dry FDF plus ne işe yarar?

WEBER DRY FDF PLUS UYGULAMA ALANI Tüm yapıların iç ve dış mekanlarında, çatılarda, dere ve oluklarda, baca ve parapet kenarlarında, kuzey cephelerde, UV dayanımlı, renkli, kullanıma hazır, süper elastik su yalıtım malzemesi olarak kullanılır.

Weber Dry FDF Plus nedir?

Weber dry fdf plus, elastomerik reçine esaslı, kullanıma hazır, UV dayanımlı süper elastik özellikle üzeri açık bırakılacak alanlar için uygun su yalıtım malzemesidir.

Weber Dry Rapid stop nasıl kullanılır?

WEBER DRY RAPİD STOP TOZ OLARAK UYGULAMA Eldivenle avuca alınan bir miktar toz, su sızıntısının olduğu noktaya tek hamlede bastırılmalıdır ve en az 30 sn. beklenmelidir. weber.dry rapid stop prizini tamamlayana ve su sızıntısı kesilene kadar bu şekilde bastırmaya devam edilmelidir.

Weber Dry SS 7 Easy nasıl kullanılır?

weber.dry SS-7 easy, fırça veya mala yardımıyla tüm yüzeye en az 2 kat olarak uygulanmalıdır. Her bir katın uygulaması bir öncekine dik doğrultuda yapılmalıdır. Katlar arasında en az 6 saat beklenmelidir. Karışım için sadece kendi sıvısı kullanılmalı, kesinlikle su ilave edilmemelidir.

Weber Dry SS 8 Extra nasıl kullanılır?

Weber dry SS-8 extra, fırça veya malayla tüm yüzeye minimum 2 kat olarak uygulanmalıdır. Her bir katın uygulaması bir öncekine dik doğrultuda yapılmalıdır. Katlar arasında en az 6 saat beklenmelidir. Belirtilen süreler 20°C yüzey ve ortam sıcaklığında geçerlidir, düşük ısıda süre uzar, yüksek ısıda süre kısalır.

Emprenye ahşap ne demek?

Emprenye, ahşabın bünyesine farklı yöntemlerle çeşitli kimyasal maddeleri emdirme işlemidir. Bu işlemle ahşabı mantar, böcek, kurtçuk gibi zararlılardan koruyarak ahşabın hizmet ömrünü artırma amaçlanmaktadır. İşlem, ahşabın türü, kullanılacağı ortam ve beklenen hizmet ömrüne bağlı olarak değişmektedir.

Taş emprenye nedir?

Bir malzemenin bünyesine, farklı yöntemler kullanılması ile birlikte bazı kimyasalların emdirilmesi işlemi emprenye işlemi olarak adlandırılır. ... Koruyucu taş emprenyesi ise traverten veya kalker gibi doğal taşlar üzerinde uygulanarak, malzemenin daha güçlü hale gelmesini sağlamaktadır.

Sutut nasıl kullanılır?

Yüzeyin durumuna göre Sutut % 100 oranında suyla inceltilerek bir kat astar çekilmeli ve bunun üzerine iki kat inceltilmeden uygulanmalıdır. (Uygulama, minimum iki kat olarak yapılmalıdır.) İkinci kat, birinci kata 90° dik istikamette uygulanmalıdır.

Weber ne işe yarar?

Seramik yapıştırıcıları ve derz dolguları, dış cephe ve ısı yalıtımı, su yalıtımı ve teknik harçlar, zemin sistemleri ve iç cephe boyaları ile geniş bir ürün portföyüne sahip olan Weber'in Türkiye'de 6 fabrikası, 8 bölge müdürlüğü ve yaygın bir bayi ağı bulunuyor.

Weber FDF nedir?

Weber dry fdf plus, elastomerik reçine esaslı, kullanıma hazır, UV dayanımlı süper elastik özellikle üzeri açık bırakılacak alanlar için uygun su yalıtım malzemesidir.

Yıldırım Tozu Nasıl Kullanılır?

Yıldırım tozu, su ile temas halinde 2 - 3 saniye içinde donarak su yalıtımı sağlayan mikronize tozdur. Su ile karıştırılmadan toz halinde uygulanır. Aktif su kaçaklarının izolasyonunda ve çatlaklardan gelen suların anında durdurulmasında, ayrıca su yalıtımı öncesinde yüzey hazırlığında kullanılır.

Çimento esaslı su yalıtımı nedir?

Çimento esaslı su yalıtım ürünleri, uygun miktarda su ile karıştırılarak uygulanan malzemelerdir. Kristalize olan ve olmayan iki türü vardır. Kristalize olan malzemeler, beton içerisindeki kılcal boşluklara nüfuz ederek kristallenir ve bu boşlukları doldurarak yalıtım sağlar.