Dumlupınar Üniversitesi yaz okulu Uzaktan mı?

İçindekiler:

  1. Dumlupınar Üniversitesi yaz okulu Uzaktan mı?
  2. DPÜ yaz okulu ders kaydı nasıl yapılır?
  3. Dumlupınar Üniversitesi yaz okulu kaç kredi?
  4. Dumlupınar Üniversitesi geçme notu kaç?
  5. Yaz okulu ücreti nasıl yatırılır DPÜ?
  6. Ders açılması için kaç öğrenci gerekli?
  7. Yaz okulunda seçmeli ders alınır mı?
  8. Dumlupınar Üniversitesi ders kaydı nasıl yapılır?
  9. DPÜ yaz okulu kayıtları ne zaman?
  10. Muafiyet sınavlarında başarılı sayılmak için en az hangi harf notunun alınması gerekir?
  11. 2 üniversiteden yaz okulu alınır mı?
  12. DPÜ ders kayıtları ne zaman?

Dumlupınar Üniversitesi yaz okulu Uzaktan mı?

Üniversitemiz Senatosunun 10.06.2021 tarihli ve 21 sayılı kararı ile 2020-2021 Yılı Yaz Okulu Uzaktan Eğitimle yürütülecektir.

DPÜ yaz okulu ders kaydı nasıl yapılır?

- http://obs.dpu.edu.tr adresinden öğrenci girişi seçilerek kullanıcı adı (öğrenci numarası) ve üniversitemiz sistemine kaydedildiğinde, tarafına sms ile bildirilen parolayla giriş yapılır. - Sol taraftaki menülerden “Ders ve Dönem İşlemleri” menüsünden “Ders Kayıt” seçilir.

Dumlupınar Üniversitesi yaz okulu kaç kredi?

Yaz Okulunda Yaz Okulu Yönetmeliği çerçevesinde toplam en çok 15 AKTS değerindeki derslere kayıt yaptırılabilir. Ancak, genel not ortalaması 3.00 ve üstünde olan öğrenci, 20 AKTS değerine kadar derse kayıt yaptırabilir. İsteyen öğrenciler yaz okulu ders kayıtlarını birimlerinde danışmanları nezaretinde de yapabilirler.

Dumlupınar Üniversitesi geçme notu kaç?

geçme imkanı sağladığı için öğrencilerin en az 60 ortalamayı her ders için sağlaması mezuniyet açısından aranılan şarttır ve gereklidir. ve bu dersi tekrarlamak zorundadır.

Yaz okulu ücreti nasıl yatırılır DPÜ?

Derslerini seçerek kaydeden öğrenci, ders kayıt ekranında görülen yaz okulu ücretini Ziraat Bankası ATM ve internet bankacılığı üzerinden ödeyecektir. Ödemeler öğrenci numarası ile yapılacaktır.

Ders açılması için kaç öğrenci gerekli?

(6) Eğitim-öğretim programları, ilgili akreditasyon şartlarını sağlayacak içerikte hazırlanmalıdır. (7) Zorunlu derslerin açılması için öğrenci sayısı dikkate alınmaz. Seçmeli derslerin açılabilmesi için gerekli öğrenci sayısının en az 15 olması gerekir.

Yaz okulunda seçmeli ders alınır mı?

Yaz Okulu´nda hangi dersler açılmaktadır? Güz ve bahar dönemlerindeki bütün zorunlu ve seçmeli dersler Yaz Okulu'nda açılmayabilir. Öte yandan hem fakülteler hem de Yaz Okulu Koordinatörlüğü özellikle dönem içi zorunlu derslerin açılabilmesi için özel bir çaba sarf etmektedir.

Dumlupınar Üniversitesi ders kaydı nasıl yapılır?

Konu ile ilgili bilgilendirme http://ydyo.dpu.edu.tr internet adresinden ayrıca yapılacaktır. [Ders ve Dönem İşlemleri] menüsüne giriniz, [Ders Kayıt] alt menüsüne giriniz. (+) butonuna basarak birinci yarıyıla ait tüm dersleri ekleyiniz.

DPÜ yaz okulu kayıtları ne zaman?

20 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu ders kayıtları Üniversitemiz Akademik Takvimine göre 12-13 Temmuz 2021 tarihlerinde yapılacaktır. Fakültemiz bünyesinde açılması planan derslerden kontenjan yersizliği ile kapatılan ders olması durumunda 14 Temmuz 2021 tarihinde web sayfamızda duyuru yapılacaktır.

Muafiyet sınavlarında başarılı sayılmak için en az hangi harf notunun alınması gerekir?

Ayrıca muafiyet için başvuruda bulunacağı derslerin içeriğinin uygun olması, AKTS veya ulusal kredisinin eşit veya yüksek olması gerekir. Öğrenci, CC harf notu altında DC, DD, FD ve FF gibi başarı notlarının olması durumunda ilgili derslerin devamını almak zorundadır.

2 üniversiteden yaz okulu alınır mı?

Öğrenciler, almak istedikleri dersi istedikleri takdirde kendi üniversitesinde açılsa bile, o dersi başka bir üniversiteden alabilirler. Bu duruma başka üniversitelerin diğer fakülteleri de dahildir. 2. Öğrenciler istedikleri takdirde, aynı yaz dönemi içerisinde ikiden fazla üniversitede aynı anda yaz okulu yapamazlar.

DPÜ ders kayıtları ne zaman?

2021 YKS sonuçlarına göre Üniversitemize yeni yerleşen adaylar, kayıtlarını 4- tarihleri arasında E-devlet üzerinden yapabilecektir.