iPhone 12 Pro kutusunda neler var?

İçindekiler:

  1. iPhone 12 Pro kutusunda neler var?
  2. iPhone 12 Pro kulaklık var mı?
  3. iPhone 12 için hangi şarj aleti?
  4. iPhone 12 Pro kulaklık yok mu?

iPhone 12 Pro kutusunda neler var?

IP68 sertifikası sayesinde suya ve toza dayanıklı olan iPhone 12 Pro diğer modeller ile benzer şekilde MagSafe desteğine sahip. Apple çevreyi koruma stratejisini gerekçe göstererek kutu içeriğinden şarj adaptörünü ve kulaklığı yani EarPod'u kaldırdığını açıkladı. Kutudan telefon ile USB-C – Lightning kablo çıkacak.

iPhone 12 Pro kulaklık var mı?

Geçtiğimiz gün Apple düzenlediği basın toplantısında yeni nesil iPhone ailesini tanıttı. iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max resmen açıklandı. iPhone X'ten beridir en büyük tasarım değişikliğine sahip yeni iPhone'ların kutusunda şarj adaptörü ve kulaklık yok.

iPhone 12 için hangi şarj aleti?

Apple 20 W USB-C güç adaptörü Not: iPhone 12 ve daha yenisi hızlı şarj için minimum güç çıkışı 20 vat olan (Apple 20 W USB güç adaptörü gibi) bir güç adaptörü gerektirir.

iPhone 12 Pro kulaklık yok mu?

Apple, iPhone 12'den itibaren artık akıllı telefon kutularında şarj cihazı ve kulaklık sunmayacak ve bunu “çevrecilik” ile açıklıyor. ... Bu konudaki ilk adım iPhone 12 ile birlikte Apple'dan geldi. Apple'ın iPhone kutularından şarj cihazı ve kulaklığı çıkarma davranışı, diğer telefon üreticilerine de yol gösterebilir.