Coresatin sarı krem ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Coresatin sarı krem ne için kullanılır?
  2. Coresatin sarı bebeklerde kullanılır mi?
  3. Coresatin mavi krem ne işe yarar?
  4. Elidel kremi ne işe yarar?

Coresatin sarı krem ne için kullanılır?

Kuru, hassas ve cilt hastalıklarına meyilli bir cildiniz varsa coresatin sarı kremi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Egzama, sedef, iltihap ve benzer sorunlarınızdan kurtulmanız için özel olarak üretilen bu krem aynı zamanda cildinizin eski haline gelmesine yardımcı olur.

Coresatin sarı bebeklerde kullanılır mi?

Coresatin Panthenol Bebekler İçin olan kullanım alanlarından da bahsetmek gerekir ise tüm bebekler ve çocuklarda rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle bu ürün bez kullanıldığı dönemlerde bez kullanılan bölgede düzenli olarak kullanılması tavsiye edilen bir kremdir. Gerekli görülmesi durumunda yüzde de kullanılabilir.

Coresatin mavi krem ne işe yarar?

Coresatin Barrier-P Cream - Coresatin mavi ambalaj rengine sahiptir. - Cilt yüzeyinde oluşan pullanmayı gidermeye yardımcı olur. - Geliştirilmiş formülü cildin doğal yapısı ile uyumludur. - İçeriğindeki mineral yağ, E vitamini ve Vitamin B6 cildi nemlendirir ve beslemeye yardımcı olur.

Elidel kremi ne işe yarar?

Elidel, 2 yaşından küçük çocuklardaki egzamayı hafifletme tedavisi olarak 2001 Aralık ayında onaylandı. Krem, kaşıntı yapan isiliklere spesifik iltihapları bloke ederek karşılık veriyor.