İŞKUR a nasil basvuru yapilir?

İçindekiler:

  1. İŞKUR a nasil basvuru yapilir?
  2. İŞKUR'a online başvuru nasıl yapılır?
  3. İŞKUR başvurusu nasıl yapılır 2020?
  4. Işkur iş arayan kayıt belgesi nasıl alınır?

İŞKUR a nasil basvuru yapilir?

İnternet şubesinin ana sayfasında yer alan “iş arayan” seçeneğine giriş yaparak özgeçmiş oluşturabilirsiniz. CV oluştur bölümü üzerinden istenilen bilgileri girebilirsiniz. Size uygun olan iş ilanlarını aramak için İŞKUR resmi internet sitesinde yer alan iş bulma formunu doldurabilirsiniz.

İŞKUR'a online başvuru nasıl yapılır?

Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) online şubesine kayıt olmak için; * İŞKUR resmi web adresi iskur.gov.tr adresini tarayıcınızda açın. * İŞKUR web sitesinin üst menüsünün en sağında bulunan "İnternet Şubesi" seçeneğine tıklayın. * Açılan İŞKUR e-Şube sayfasında "İş Arayan" ve "İşveren" şeklinde iki bölüm bulunmaktadır.

İŞKUR başvurusu nasıl yapılır 2020?

Öncelikle İŞKUR resmi sitesine (iskur.gov.tr) giriş yapmalısınız. İŞKUR resmi sitesinde üst menüde bulunan "İnternet Şubesi" butonuna tıklamalısınız. Açılan "esube.iskur.gov.tr" adresli İŞKUR İnternet Şubesi'nde kayıt işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz.

Işkur iş arayan kayıt belgesi nasıl alınır?

Bunun için size en yakın İŞKUR merkezine gidebilir ya da https://esube.iskur.gov.tr linkinden internet üzerinden de kayıt olabilirsiniz. Kayıt işlemlerinizi tamamladıktan sonra yine merkezden iş arayan kayıt belgesini almak istediğinizi beyan ederek kısa bir süre içinde belgenizi alabileceksiniz.