Yataş Yatak iadesi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Yataş Yatak iadesi nasıl yapılır?
  2. Yataş kaç taksit?
  3. Yataş kapıda ödeme var mı?
  4. Enza Home kaç taksit?
  5. Garanti Bonus kaç taksit yapıyor?
  6. Mobilya kredi kartına kaç taksit?

Yataş Yatak iadesi nasıl yapılır?

YATAŞ'a göndermelisiniz. İade için MNG Kargoyu (444 06 06) arayarak ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. numaradan ulaşmanız halinde ürün ücretsiz olarak tarafınızdan İADE alınacaktır.

Yataş kaç taksit?

Kampanya anlaşmalı Bonus program ortağı Yataş yetkili satıcılarında geçerlidir. Kampanyadan yararlanmak için en az 300 TL tutarında alışveriş yapılması gerekmektedir. Peşin Fiyatına 9 Taksit kampanyası Yataş yetkili satıcılarında yapılan 5 taksitli işlemlere Garanti BBVA tarafından 4 taksit ilave edilerek gerçekleşir.

Yataş kapıda ödeme var mı?

Kapıda Ödeme” seçeneğinin kabul edilmesi halinde, ALICI kargo ücretine ek olarak 6,00 TL ödeme yapmayı kabul ve taahhüt etmiştir. 5.1. ALICI, işbu Sözleşmenin konusunu oluşturan ürünlere ilişkin ön siparişi verirken “ÖN BİLGİLENDİRME” formunu okuduğunu ve elektronik ortamda kabul, beyan ve taahhüt eder.

Enza Home kaç taksit?

Enza Home'da +4 taksit!

Garanti Bonus kaç taksit yapıyor?

Bonus, Money Bonus, Miles&Smiles Kredi Kartı ve American Express Card sahipleri İşlem Taksitlendir talebinde bulunabilirler. Peşin alışverişleriniz için aylık %1,98 faiz oranı ile 2,3,5,6,8,11 aya kadar taksit seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. (KKDF ve BSMV hariçtir.)

Mobilya kredi kartına kaç taksit?

Yani mobilya ve beyaz eşya alacak olanlar artık kredi kartı ile en fazla 9 taksit yaptırabilecekler.