Firuzköy mahallesi nereye bağlı?

İçindekiler:

  1. Firuzköy mahallesi nereye bağlı?
  2. Avcılar Firuzköy nasil bir yer?
  3. Firuzköy tam olarak nerede?
  4. Istanbul Avcılar nereye bağlı?
  5. Istanbul Avcılar hangi tarafta?
  6. İstanbul Avcılar hangi yakada?

Firuzköy mahallesi nereye bağlı?

Firuzköy Mahallesi Nerede Harita - Avcılar İstanbul.

Avcılar Firuzköy nasil bir yer?

Avcılar ilçesinde Küçükçekmece Gölü'nün yanında yer alan Firuzköy semti, ilçenin sanayi bölgesi olarak da bilinmektedir. İkamet edenlerin büyük bir bölümünü Bulgaristan göçmenlerinin olduğu semt; şehir içinde yükselen binaların aksine, göl ve doğa manzarası ile keyifli bir ortam sunmaktadır.

Firuzköy tam olarak nerede?

Firuzköy Bulvarı Haritası Semt/Mahalle olarak Fıruzkoy Mh. ve Avcılar ilçesine bağlıdır. Firuzköy Bulvarı haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Firuzköy Bulvarı posta kodu 34325. Firuzköy Bulvarı GPS koordinatları 41° 0´ 18.2232" ve 28° 42´ 25.1064".

Istanbul Avcılar nereye bağlı?

Avcılar, İstanbul ilinin Avrupa yakasında yer alan bir ilçesidir. İlçenin doğusunda Küçükçekmece Gölü ile Küçükçekmece ilçesi, kuzeyinde Başakşehir ilçesi, batısında Esenyurt ve Beylikdüzü ilçeleri, güneyinde ise Marmara denizi ile çevrelenmiştir....
Avcılar
ÜlkeTürkiye
BölgeMarmara
İlİstanbul
İdare
13 satır daha

Istanbul Avcılar hangi tarafta?

Avcılar İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan bir ilçedir. Avcılar Marmara bölgesindedir. Avcılar ilçesi İstanbul il merkezine olan uzaklığı yaklaşık 21 kilometredir. Avcılar'ın konumunu görmek için aşağıdaki haritaya inceleyebilirsiniz.

İstanbul Avcılar hangi yakada?

Avcılar, İstanbul ilinin Avrupa yakasında yer alan bir ilçesidir. İlçenin doğusunda Küçükçekmece Gölü ile Küçükçekmece ilçesi, kuzeyinde Başakşehir ilçesi, batısında Esenyurt ve Beylikdüzü ilçeleri, güneyinde ise Marmara denizi ile çevrelenmiştir. Şehir merkezine 27 km uzaklıktadır.