Çukur 2 sezon Baykal bey kim?

İçindekiler:

  1. Çukur 2 sezon Baykal bey kim?
  2. Çukur Akşın ı kim öldürdü?
  3. Çukur dizisinde Baykal kimdir?
  4. Akşın nasıl öldürüldü?
  5. Akşın kaçıncı bölümde öldü?
  6. Çukurda oynayan masal kimin kızı?
  7. Çukura giren yeni oyuncu kim?
  8. Çukurda Baykal nasıl öldü?

Çukur 2 sezon Baykal bey kim?

Show TV'de ekrana gelen Ay Yapım imzalı 'Çukur' dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Burak Sergen, yeraltı dünyasının tehlikeli isimlerinden Baykal olarak izleyici karşısına çıkacak.

Çukur Akşın ı kim öldürdü?

Çukur son bölümde Sena'dan sonra Koçovalılar'dan bir isim daha öldürüldü. Yücel, Yüzüklü olduğunun ortaya çıkmasının ardından Celasun'un eşi Akşın'ı kaçırarak öldürdü.

Çukur dizisinde Baykal kimdir?

Burak Sergen, tarihinde dünyaya geldi. 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun oldu. Bursa Devlet Tiyatrosu'nda staj yaptıktan sonra Ankara Devlet Tiyatrosu'na geçti. Ankara Devlet Tiyatrosu Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğünü üstlendi.

Akşın nasıl öldürüldü?

Çukur'un dün akşam yayınlanan bölümünde Çukur'un tüm sakinleri, Akşın'ı bulmak için seferber oldu. Flashback sahneleriyle çocukluğuna ve gençliğine tanık olduğumuz Yücel, planının bir sonraki aşamasını harekete geçirerek Akşınöldürdü.

Akşın kaçıncı bölümde öldü?

Çukur 63. Bölüm : Çukur'da Akşın ölüyor!

Çukurda oynayan masal kimin kızı?

Masal Koçovalı Efsun ve Yamaç'ın kızıdır.

Çukura giren yeni oyuncu kim?

Başarılı oyuncu Sarp Akkaya, dizinin yeni bölümünde Cumali Amca'nın son kozu olarak gördüğü Şahram karakteriyle seyircinin karşısına çıkacak. Dördüncü sezonuyla 7 Haziran akşamı büyük final yapmaya hazırlanan 'Çukur'un oyuncu kadrosuna Sarp Akkaya dahil oldu.

Çukurda Baykal nasıl öldü?

Çukur'a yeni katılan Ahmet Melih Yılmaz'ın canlandırdığı Timsah karakteri ise son bölüme damga vurdu. Yamaç'a ulaşmak isteyen Timsah, Cumali'yi kaçırdı. ... Yamaç'a tüm gerçekleri anlatmak üzere olan sahte Baykal dürbünlü tüfekle vurularak öldürüldü.