Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası nedir?

İçindekiler:

  1. Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası nedir?
  2. Teknosa eskiyi getir yeniyi al nedir?
  3. Hepsiburada eskiyi getir yeniyi götür kampanyası ne zamana kadar?
  4. Hepsiburada eskiyi getir kampanyası ne zaman bitecek?
  5. Hepsiburada değişim oluyor mu?

Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası nedir?

Eskiyi Getir, Yeniyi Götür hizmeti beklentilerinizi karşılamayan eski model telefonunuz için birkaç adımda cihazınızı değiştirerek, Hepsiburada Satıcısı (“Satıcı”) tarafından teklif edilen bedelin hediye çeki olarak hesabınıza tanımlanmasına olanak tanıyor.

Teknosa eskiyi getir yeniyi al nedir?

Vermek istediğiniz cihaza ait geri alım bedelini fiyat listesinde bulamamanız halinde mağazalarımıza başvurabilirsiniz. Geri alım koşullarını sağlayan eski telefonunuz ve tabletiniz ile kazacağınız hediye çekini Teknosa mağazalarında satılan tüm ürünlerde kullanabilirsiniz.

Hepsiburada eskiyi getir yeniyi götür kampanyası ne zamana kadar?

Kampanya 15 Eylül - (bu tarih dahil) tarihleri arasında verilmiş olan siparişler için geçerlidir. Eskiyi Getir Yeniyi Götür kampanyasından faydalanarak “Nakit olarak almak istiyorum” alanından başvuran kullanıcılara eski telefonunun tutarına ek olarak 2000 TL'ye varan* ödeme yapılır.

Hepsiburada eskiyi getir kampanyası ne zaman bitecek?

Kampanya 1 Mart – (bu tarih dâhil) tarihleri arasında verilmiş olan siparişler için geçerlidir. “Eskiyi Getir Yeniyi Götür” kampanyasından faydalanarak 'Nakit olarak almak istiyorum' alanından başvuran kullanıcılara eski telefonunun tutarına ek olarak 350 TL ödeme yapılır.

Hepsiburada değişim oluyor mu?

Aynı sipariş içerisinde satıcısı Hepsiburada olan ürünleri tek seferde aynı pakette iade edebilirsiniz. Aynı sipariş içerisinde satıcısı farklı olan her bir ürün için ayrı iade talebi oluşturmanız gerekmektedir.