Frankincense ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Frankincense ne işe yarar?
  2. Günlük yağı ne işe yarar?
  3. Günlük uçucu yağı nasıl kullanılır?
  4. Akgünlük yağı nasıl kullanilir?
  5. Ak Günlük yağı Nasıl Kullanılır?
  6. Ak Günlük yağı ne işe yarar?
  7. Sığla yağı kokusu nasıl?

Frankincense ne işe yarar?

Aromaterapide kullanılan yatıştırıcı ve rahatlatıcı kokusunun solunum sistemini güçlendirdiğine ve canlandırdığı görülmüştür. Güçlü, odunsu, topraksı ve baharatlı aroması ile konsantrasyon ve hafızayı geliştirirken; stres, kaygı ve depresyon gibi kötü ruh hallerinden arındırır.

Günlük yağı ne işe yarar?

Sığla yağı; gastrit, ülser, reflü gibi çeşitli mide rahatsızlıklarının giderilmesinde etkilidir. Sığla yağı, düzenli olarak tüketildiğinde sindirim sisteminin çalışmasına destek sağlıyor. Antioksidan içeriği sayesinde sığla yağı, pankreas ve meme kanseri gibi hastalıkların riskini en aza indiriyor.

Günlük uçucu yağı nasıl kullanılır?

50 ml soğuk sıkım taşıyıcı (baz) yağ içerisine 5-10 damla damlatıp karıştırın. Cilt bakımınız için vücudunuza masaj yaparak uygulayın. Uyarılar: Haricen kullanım içindir.

Akgünlük yağı nasıl kullanilir?

Sabah ve akşam olmak üzere cildinize sürdüğünüz sığla yağı kremini tüm bölgelere uygulayabilirsiniz. Kremi sürmeden önce makyajınız varsa silmenizi öneriyoruz. Krem etkisini göstermesi için temiz ve yıkanmış cilde sürülmelidir. Ayrıca düzenli kullanım da sağlıklı sonuçlar verir.

Ak Günlük yağı Nasıl Kullanılır?

NASIL KULLANILIR? 1. Sabah aç karnına, kahvaltıdan 15-20 dakika önce 1 çay kaşığı sığla yağını eczaneden temin edebileceğiniz boş bir kapsül veya leblebi tozu ile karıştırarak kullanabilirsiniz.

Ak Günlük yağı ne işe yarar?

Yapılan çalışmalarda akgünlük bitkisinin anti-enflamatuar yani iltihap önleyici etkisi olduğu artrit gibi iltihaplı hastalıklarda ödem ve ağrıda belirgin azalma sağladığı gözlenmiştir. İltihaplı eklem romatizması, kireçlenme, sırt ve eklem ağrıları, hareket kısıtlılıklarını azaltmada bu bitkiden yararlanılabilir.

Sığla yağı kokusu nasıl?

Antik dönemlerde, Kleopatra'nın sağlık iksiri olarak da bilinmektedir. O dönemlerde de tıp alanında kullanıldığına dair bilgiler vardır. Sığla yağı kokusu ağır ve keskin olduğu için petrole benzetilir.