Mustela Vergetures Stretch Marks nedir?

İçindekiler:

  1. Mustela Vergetures Stretch Marks nedir?
  2. Mustela Baume Allaitement Nursing Comfort Balm nedir?
  3. Hamilelik çatlakları için ne kullanılır?
  4. Stretch Marks çatlak kremi ne işe yarar?
  5. Mustela Nursing Comfort Balm ne ise yarar?
  6. Mustela Soothing Comfort Balm ne işe yarar?

Mustela Vergetures Stretch Marks nedir?

Mustela Stretch Marks Vergetures Cream 3 in 1 Çatlak Öncesi Krem 150 ml Orjinal. Doğum öncesi ve doğum sonrası çatlak oluşumunu önlemek için geliştirilmiş bakım kremidir. %96 doğal kökenli içeriklerle geliştirilmiştir. İçeriğindeki Avokado peptitleri cildi nemlendirir ve esneklik kazandırır.

Mustela Baume Allaitement Nursing Comfort Balm nedir?

Mustela Nursing Comfort Balm - %100 doğal kökenli göğüs ucu bakım kremidir. - Organik zeytinyağı, E vitamini, besleyici özelliğe sahip omega 6 ve 9 içeriğine sahiptir. - Hassas göğüs uçlarını nemlendirmeye, yumuşatmaya ve korumaya yardımcı olur.

Hamilelik çatlakları için ne kullanılır?

Hamilelik döneminde meydana gelebilen çatlaklara karşı badem yağı, avokado yağı, kakao ve Hindistan cevizi yağı kürü kullanılmasını tavsiye ediyorum. Bu dönemde düzenli olarak kullanacağınız yağlar çatlak oluşumunu önleyecektir.

Stretch Marks çatlak kremi ne işe yarar?

Hamilelik döneminde ve sonrasında karın bölgesinde ve çevresinde oluşan çatlakları önler, cildi nemlendirir ve bakım sağlar. ... Hamilelik sırasında ve sonrasında veya ani kilo değişimlerinde oluşan çatlaklar için yaygın olarak önerilir.

Mustela Nursing Comfort Balm ne ise yarar?

Mustela Nursing Comfort Balm - Hassas göğüs uçlarını nemlendirmeye, yumuşatmaya ve korumaya yardımcı olur. - Yumuşatıcı özellikleri ile cildin yenilenmesine yardımcı olur. - Emzirme ile uyumludur.

Mustela Soothing Comfort Balm ne işe yarar?

Cildi nemlendirir ve yatıştırır. Bebeğinizi rahatlatmaya yardımcı olur. •Ürünün yatıştırıcı ve rahatlatıcı etkileri, bebeğinizin huzurlu ve rahat bir gece geçirmesine destek olur. •Rahatlatıcı Göğüs Balsamı'nın dokusu masaj için idealdir, cildi nemlendirmeye yardımcı olur ve yapışkan his bırakmaz.