Twitter Spaces Nedir Nasıl Kullanılır?

İçindekiler:

  1. Twitter Spaces Nedir Nasıl Kullanılır?
  2. Twitterda sohbet odası ne demek?
  3. Twitter Sohbet Odasına katılınca ne olur?
  4. Twitter'da sohbet odası nasıl yapılır?

Twitter Spaces Nedir Nasıl Kullanılır?

Twitter Spaces bir odada aynı anda en fazla 11 kişinin konuşabilmesini sağlamaktadır. Twitter Spaces'e oda açmak için sağ alt köşede yer alan oluştur sekmesinden Spaces'i seçmeniz gerekmektedir. Ardından sesli sohbet için bir isim belirlemeniz gerekir.

Twitterda sohbet odası ne demek?

Sohbet Odaları, Twitter'da canlı sesli sohbet etmenin yeni bir yoludur. ... Not: Lansman için erken davransak da bir sıkıntı yaşamadık. iOS ve Android İçin Twitter kullanan herkes bir Sohbet Odasına katılarak dinleyici ve konuşmacı olabilir. Şimdilik Web üzerindeki bir Sohbet Odasında dinleyici olabilirsiniz.

Twitter Sohbet Odasına katılınca ne olur?

Bir Sohbet Odasına dinleyici olarak katıldığınızda, duyduklarınıza emojilerle tepki verebilir, sabitlenmiş Tweetlere göz atabilir, alt yazılarla birlikte takip edebilir, Sohbet Odasına Tweet veya DM gönderebilir veya konuşma talebinde bulunabilirsiniz.

Twitter'da sohbet odası nasıl yapılır?

Twitter'ın ana sayfasında yer alan tweet oluştur ögesine uzun süre basın ve daha sonra en soldaki yeni Sohbet Odaları simgesin dokunun. Sohbet odasında en fazla aynı anda 11 kişi konuşabilir.