Instagram Begenileri nasil gorunur?

İçindekiler:

  1. Instagram Begenileri nasil gorunur?
  2. Instagramda kimleri beğendim?
  3. Instagramda hareketler nasıl açılır?
  4. Instagramda paylaştığım videoları kimler izlemiş?
  5. Instagramda videoları kimin izlediği görülüyor mu?

Instagram Begenileri nasil gorunur?

Instagram'da beğenilen gönderileri görme Tüm beğenilen gönderileri görüntülemek için öncelikle Profil sekmesine girmeniz gerekiyor. Burada sağ üst tarafta yer alan Ayarlar sembolüne dokunduktan sonra Beğendiğin Gönderiler seçeneğini seçerek aradığınız gönderilere ulaşabilirsiniz.

Instagramda kimleri beğendim?

Instagram'da şimdiye kadar beğendiğiniz tüm fotoğraflar ve videolara kolayca ulaşabilirsiniz. Bunun için öncelikle profil sayfanıza gelin. Sağ üst köşede, 3 nokta üst üste olan simgeye dokunun. Alt tarafta "Beğendiğin Gönderiler" seçeneğini göreceksiniz, ona dokunun.

Instagramda hareketler nasıl açılır?

Profil sayfanızın sağ üst köşesindeki üç noktaya basarak Seçenekler sayfasına ulaşın. Seçenekler sayfasında Hesap başlığının ardında yer alan Ayarlar başlığına sayfayı kaydırarak gidin. Yine sayfayı kaydırdırğınızda Ayarlar başlığının altında "Hareket Durumunu Göster" başlığının yer aldığını göreceksiniz.

Instagramda paylaştığım videoları kimler izlemiş?

Peki, hikaye tarzında olmadan gönderi olarak paylaşılan videoları kimlerin gördüğünü görmek mümkün mü? Şimdilik böyle bir şeyin mümkün olmadığı söyleniyor. Zira, Instagram'ın 2017 yılından bu yana işlediği yayın politikası kullanıcıların paylaştıkları videoları kimlerin görüntülediğini görmelerine izin vermiyor.

Instagramda videoları kimin izlediği görülüyor mu?

Instagram kullanıcıları, 2016 yılında gelen bir güncellemeyle birlikte paylaştıkları videoları kaç kişinin görüntülediğini görebiliyor. Ancak, kimlerin görüntülediği maalesef gözükmüyor. Şu anda sadece paylaşılan hikayelerde kimlerin gördüğü görünebiliyor.